Predator: Hunting Grounds'a çapraz platform desteği geliyor

Predator: Hunting Grounds'a çapraz platform desteği geliyor
Geliştirici IllFonic, Nisan ayında piyasaya sürdüğü Predator: Hunting Grounds için her ay ücretsiz güncellemeler, yamalar ve ücretli DLC'ler sunuyor. Stüdyo, 28 Ağustos'ta yayınlayacağı yeni ücretsiz güncelleme ile oyunculara...

Geliştirici IllFonic, Nisan ayında piyasaya sürdüğü Predator: Hunting Grounds için her ay ücretsiz güncellemeler, yamalar ve ücretli DLC'ler sunuyor. Stüdyo, 28 Ağustos'ta yayınlayacağı yeni ücretsiz güncelleme ile oyunculara yeni içerikler sunmaya devam edecek.

Predator: Hunting Grounds'un önümüzdeki hafta gelecek 2.0 yaması, çeşitli hata düzeltmeleri ve yaşam kalitesi güncellemeleri yapacak. Illfonic, fazla detaya girmedi, ancak oyunculara çapraz platform oyun desteği sunulacağını müjdeledi. Böylece PlayStation 4 ve PC platformlardaki oyuncular bir arada oynayabilecek.

Predator: Hunting Grounds için yine ücretsiz ve ücretli içerikler yolda

Predator: Hunting Grounds

Predator: Hunting Grounds'a yeni oyun içi öğeler de gelecek. City Hunter içeriğinden Klasik Combistick ve Wrist Launcher silahları artık tüm oyuncular için açılabilir olacak. Ayrıca OWLF Taarruz Tüfeği, Anti-Cloaking Bombası, İHA Tarayıcısı ve Self Revive Syrette'ı içeren Fireteam eşyaları var. Tüm bunların yanı sıra 2.0 yaması; 3 yeni Predator maskesi, yeni bir Fireteam Ballistic maskesini içeren bir Field Locker Güncellemesini içeriyor.

Yukarıda belirtilen güncellemeler, Predator: Hunting Grounds'a ücretsiz olarak gelecek. Diğer yandan Ağustos ayı için ücretli DLC de var. Illfonic, önümüzdeki hafta ücretli genişleme hakkında daha fazla bilgi vereceğini belirtti. Ayrıca Eylül ayında oyuna yeni bir harita ve yeni bir modun da yayınlanacağı duyuruldu. Kesin bir tarih henüz açıklanmadı ancak Illfonic, hem haritanın hem de modun ücretsiz olarak sunulacağını doğruladı.

Haziran ayında yayınlanan ücretsiz Predator: Hunting Grounds güncellemesi, seviye sınırını 150'ye çekmişti ve zırhlar, kıyafetler gibi çeşitli kozmetikler içeriyordu. Mayıs ayında ise Arnold Schwarzenegger'in Av filminde canlandırdığı Major Alan "Dutch" Schaefer ücretli DLC olarak gelmişti. Önümüzdeki hafta gelecek yeni 2.0 yamasının içeriğiyle ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz.