PlayStation Store'da %65'e varan indirimler başladı!

PlayStation Store'da %65'e varan indirimler başladı!
PlayStation Store sonbahara hazırlanıyor. Yaz İndirimi fırsatlarının sona ermesiyle yeni indirimler mağazada yerini aldı. Yeni PlayStation Store indirimleri yine PS4, PS3, PS VR ve Vita oyunlarını içeriyor ve The Witcher 3: Wild Hunt,...

PlayStation Store sonbahara hazırlanıyor. Yaz İndirimi fırsatlarının sona ermesiyle yeni indirimler mağazada yerini aldı. Yeni PlayStation Store indirimleri yine PS4, PS3, PS VR ve Vita oyunlarını içeriyor ve The Witcher 3: Wild Hunt, Hitman 2, Adaletsizlik 2, Just Cause 4 dahil birçok oyunda 5 Eylül tarihine kadar kadar %65 tasarruf edebilirsiniz.

PlayStation Plus üyeleri daha da fazla indirimli oyuna erişebiliyor. Yüzlerce oyun yine kütüphanenize eklenmeyi bekliyor. Yine birçok PS4 oyunu listelede ve bazı oyunlarda %80 indirim fırsatı oyuncuları bekliyor. İşte PlayStation Store'un yeni fırsatları giren indirime giren oyunlar:

PS4 oyunlarında %65'e varan indirimler (5 Eylül tarihine kadar)

PlayStation Plus - Özel İndirimler (19 Eylül tarihine kadar)

Haftanın Fırsatı (29 Ağustos tarihine kadar)

Ubisoft Oyunları %60'a Varan İndirimlerle

PlayStation Store'da Haftanın Fırsatı, Ubisoft'un popüler üçüncü şahıs nişancı oyunu Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands. Acımasız Santa Blanca kartelleriyle savaşırken 3 arkadaşınızla ekip kuracak ve büyük, tehlikeli bir açık dünyayı keşfedeceksiniz.

PlaySation Store'a gelecek indirim fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz.