PlayStation Store'da Büyük İndirimler devam ediyor!

PlayStation Store'da Büyük İndirimler devam ediyor!
Geçtiğimiz hafta "Büyük Oyunlar, Büyük İndirimler" başlığı altında çok sayıda PS4 oyununun yer aldığı büyük indirim fırtınası PlayStation Store'da başladı. God of War, Detroit: Become Human ve Shadow of the...

Geçtiğimiz hafta "Büyük Oyunlar, Büyük İndirimler" başlığı altında çok sayıda PS4 oyununun yer aldığı büyük indirim fırtınası PlayStation Store'da başladı. God of War, Detroit: Become Human ve Shadow of the Colossus gibi oyunlar kütüphanenizdeki boşlukları doldurmak için harika bir fırsat. Ayrıca Haftanın Fırsatı ile Shadow of the Tomb Raider'da %53 özel indirim fırsatı sizleri bekliyor.

PlayStation Store'da yer alan haftanın indirimlerini aşağıda bulabilirsiniz:

BÜYÜK Oyunlar, BÜYÜK indirimler (3 Ekim - 18 Ekim 2018)

PlayStation Store Büyük Oyunlar, Büyük İndirimler

PlayStation Store indirimlerine ek olarak birçok oyunda PlayStation Plus abonelerine özel indirimler olduğunu belirtelim. İndirimlerin tamamına Büyük Oyunlar, Büyük İndirimler sayfasından erişebilirsiniz.

Haftanın Fırsatı (10 Ekim - 18 Ekim 2018)

Shadow of the Tomb Raider Haftanın Fırsatı

PlayStation Store'da Haftanın Fırsatı geçtiğimiz ay oyun severlerle buluşan Shadow of the Tomb Raider!

Lara Croft'un Tomb Raider olma yolundaki maceralarını deneyimleyebileceksiniz. Shadow of the Tomb Raider'da, Lara ölümcül bir ormanda hayatta kalmak, korkunç mezarların üstesinden gelmek ve hayatının en karanlık gününden aydınlığa çıkmak zorunda. Dünyayı Maya Kıyametinden kurtarmak için zamanla yarışan Lara bu macerada Tomb Raider'a dönüşüyor.

Shadow of the Tomb Raider'ı şimdi PlayStation Store sayfasından satın alabilirsiniz.

PlayStation Store indirim ve güncellemelerinden haberdar olmak için bizi takip edin.