PlayStation Store'da büyük indirim fırsatları başladı!

PlayStation Store'da büyük indirim fırsatları başladı!
Bu haftanın PlayStation Store fırsatları, Epic Games'in aksiyon nişancı oyunu Fortnite ile başlıyor. PS4 için sunulan Founder’s Paketlerini ve Yükseltmelerini içeren bir teklifle son dönemin gözdesi Battle Royale moduna...

Bu haftanın PlayStation Store fırsatları, Epic Games'in aksiyon nişancı oyunu Fortnite ile başlıyor. PS4 için sunulan Founder’s Paketlerini ve Yükseltmelerini içeren bir teklifle son dönemin gözdesi Battle Royale moduna harika bir başlangıç yapabilirsiniz. Ayrıca birçok oyunda %60'a varan indirimler sizleri bekliyor! İndirimlerin tamamına PlayStation Store

Fırsatlar ve Teklifler

sayfasından ulaşabilirsiniz.

playstation store fortnite 220218

PlayStation Store'da Haftanın Fırsatı - Fortnite (1 Mart'a kadar)

%60 oranına varan indirim fırsatları (8 Mart'a kadar)

playstation store indirim 220218

Tam sürüm oyunlarda, PS VR yapımlarında ve PS4 eklenti içeriklerinde büyük indirimlerle başlayan '% 60'a varan indirim fırsatı' PlayStation Store'da başladı!

PlayStation Store'da Pro Evolution Soccer 2018, Call of Duty: Modern Warfare Remastered, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, Destiny 2, Tekken 7 ve daha pek çok oyunda kaçırılmaması gereken fırsatlar var!

30 TL'den ucuz oyunlar (8 Mart'a kadar)

Just Cause 3, The Witness, Firewatch, NBA Playgrounds ve daha fazlası için 30 TL'den ucuz oyunlar fırsatı başladı! PlayStation Store'da her bütçeye oyun var.

Digital Zone (8 Mart'a kadar)

playstation store digital zone 220218

Digital Zone PlayStation Store'a geri döndü ve 8 Mart tarihine kadar sunulan Gang Beasts, Superhot, Eurofishing, Pyre veya The Sexy Brutale gibi oyunlarda indirim fırsatları başladı!