PlayStation Plus Nisan ayı ücretsiz oyunları açıklandı

Sony, PlayStation Plus Nisan 2021 oyunlarını açıkladı. Önümüzdeki ay PS4 ve PS5 oyuncularını toplamda üç adet oyun bekliyor. PS Plus aboneleri; Days Gone, Oddworld: Soulstorm ve Zombie Army 4: Dead War'u ücretsiz olarak kütüphanelerine...

Sony, PlayStation Plus Nisan 2021 oyunlarını açıkladı. Önümüzdeki ay PS4 ve PS5 oyuncularını toplamda üç adet oyun bekliyor. PS Plus aboneleri; Days Gone, Oddworld: Soulstorm ve Zombie Army 4: Dead War'u ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyebilecek.

PlayStation Plus abonesi olan PS4 oyuncuları, Days Gone ve Zombie Army 4: Dead War'u ücretsiz indirebilecek. Nisan ayının PS5 kullanıcılarına özel oyunu ise Oddworld: Soulstorm olacak. Ayrıca aksiyon platform oyunu Oddworld: Soulstorm'un 6 Nisan'da PS Plus oyunu olarak ilk kez oyuncularla buluşacağını belirtelim.

PS Plus Nisan ayı oyunlarını 6 Nisan - 3 Mayıs tarihleri arasında indirebileceksiniz. Sony'nin abonelere sunacağı ücretsiz oyunlara yakından bakalım.

PlayStation Plus Nisan 2021 oyunları:

Oddworld: Soulstorm (PS5)

Aksiyon platform oyunu Oddworld: Soulstorm, 2014 yapımı Oddworld: New 'N' Tasty'deki olaylardan sonrasını konu alıyor. Oyunda zanaat, yağma, platform ve gizlilik unsurları önemli rol oynuyor. Abe, Glukkonlar'ın mega şirket makineleri tarafından çiğnenmek üzere olan ümitsiz Mudokon çarkından bir dönüşüm geçirir ve umut ışığı olmak üzere yükselen, beklenmedik bir kahramana dönüşür. Abe hazır olsa da olmasa da tüm Mudokon türünün kaderi onun eylemlerine bağlı. Kaderinizi kabullenip toplum değişimini canlandırmak ya da başarısız olarak tüm ırkın yok oluşuna tanıklık etmek sizin elinizde.

PlayStation Plus oyunu olarak piyasaya sürülecek olan Oddworld: Soulstorm sadece PS5 oyuncularına ücretsiz verilecek.

Days Gone (PS4)

Days Gone, ganimet avcısı olan Deacon St. John'ın ölümcül bir salgının mahvettiği dünyadaki trajik ve aksiyon dolu hikayesini konu alıyor. Deacon, motoruyla yoldaki tehlikelere karşı gelirken, aklını yitirmiş vahşi Kaçık sürüleri ve bir o kadar tehlikeli insanlarla yüzleşmek zorunda. Öngörülemez hava koşulları ve günün farklı zamanları inanılmaz tehlikelere, şok edici sürprizlere ve ölmeni isteyen şeyler getirebilir.

PlayStation Plus Nisan ayı oyunlarının göze çarpan oyunu Days Gone'da Pasifik Kuzeybatı'nın gerçekçi, devasa ve düşmanlarla dolu bölgelerini keşfederken; silahlarınızı ve yeteneklerinizi özelleştirerek, tuzak üreterek ve motosikletinizi geliştirerek stratejilerinizi belirlemelisiniz.

Zombie Army 4: Dead War (PS4)

Hitler'in sürüleri, Zombie Army 4: Dead War ile tüyler ürperten bir savaş için geri geldiler. Sniper Elite 4'ün arkasındaki isimlerin geliştirdiği oyun, insanlığı zombi kıyametinden kurtarmak için savaşırken; 1940 Avrupa'sında felaket getiren esrarengiz düşmanlar, destansı silahlar ve 4 oyuncuya kadar kıyasıya mücadele vadediyor. Direniş güçleri Zombi Hitler'i yendi ve ve onu cehennemin dibine gönderdi ama ölüler tekrar uyandı ve artık daha da açlar. Zombie Army Trilogy'nin alternatif hikayesini devam ettirerek, Kurtuluş Tugay'ını İtalya ve ötesine taşıyan korkunç planı ortaya çıkarmalısınız.

Ölülerle savaşmak için silahlarınızı geliştirirken, size en uygun avcıyı yaratıp ateş, ışık ve ilahi güçten faydalanacaksınız. Sürü etrafınızı çevrelediğinde, gelişmiş yakın dövüş teknikleri ve kritik hamlelerinizle onları cehenneme geri göndermelisiniz.

PlayStation Plus Nisan 2021 oyunlarını alabileceğiniz 6 Nisan tarihinden önce bu ayın oyunlarını almak için hala şansınız olacak. PS Plus Mart ayı oyunlarına buradan ulaşabilirsiniz. Son olarak Sony'nin çevrimiçi abonelik hizmeti hakkında tüm bilmeniz gerekenlere buradan erişebilirsiniz.

Ps Plus Haberleri