PlayStation Plus Ekim 2019 ücretsiz oyunları açıklandı!

PlayStation Plus Ekim oyunları beklenenden 1 gün erken duyuruldu. Elbette State of Play yayınının etkisi büyük ve sürprizlerden biri de bu oldu. The Last of Us Part 2 nihayet çıkış tarihi, fragmanı ve tüm sürümleriyle birlikte...

PlayStation Plus Ekim oyunları beklenenden 1 gün erken duyuruldu. Elbette State of Play yayınının etkisi büyük ve sürprizlerden biri de bu oldu. The Last of Us Part 2 nihayet çıkış tarihi, fragmanı ve tüm sürümleriyle birlikte açıklandı. Sony'nin de bu ay hayranlara ekstra sürprizi var. PlayStation Plus'ın yeni oyunları The Last of Us Remastered ve MLB The Show 19 olarak açıklandı!

PlayStation Plus oyunlarını tanıtmadn önce müjdeli haberi tekrar verelim. The Last of Us Part 2, 21 Şubat 2020'de PlayStation 4 oyuncularını karşılayacak ve artık sadece Ellie ve Joel'e kavuşacağımız tarihi dört gözle beklemek kaldı. İşte State of Play yayınında duyurulan PlayStation Plus Ekim ayı oyunları:

The Last of Us Remastered

Naughty Dog'un devam oyunu The Last of Us Part 2'yi beklerken artık önceki oyunun yenilenmiş sürümünü oynama şansına da sahipsiniz. Joel ve Ellie'nin destansı yolculuğunu yeniden yaşamak istiyorsanız ya da ilk defa tecrübe edecekseniz. Remastered sürümüyle The Last of Us ve The Last of Us: Left Behind sizleri bekliyor.

Düşmanlarla dolu kıyamet sonrası dünyada Joel ve Ellie umutsuz durumlardan ötürü bir araya gelirler ve ABD'nin geri kalan bölgelerinde geçecek vahşi bir yolculukta hayatta kalmak için birbirlerine güvenmek zorunda kalacaklar.

PlayStation Hit'i bu ay PlayStation Plus oyunlarına katıldı. The Last of Us Remastered'ın Türkçe metin desteğiyle geleceğini açıklayalım.

The Last of Us Remastered'ın PlayStation Store sayfasına buradan gidebilirsiniz.

MLB The Show 19

Beyzbol oyunlarına merakınız varsa PlayStation Plus'tan müjde. En büyük beyzbol kapışmasında vurucu ve yakalayıcı mücadelesine atılabilirsiniz. Bu hızlı oyunda tamamen rol yapma tarzında bir deneyimi yaşayabilir veya çevrimiçi müsabakalarda tüm dünyayla mücadele edebilirsiniz. Ayrıca kendi oyuncunuzu yaratabilir ve Road to the Show ile MLB takımlarında yükselebilir veya Diamond Dynasty'de beyzbolun en büyük yıldızları ve efsaneleri olarak başkalarına karşı oynayabilirsiniz.

Tüm zamanların en iyi oyuncularından biri olan efsanevi Ted Williams'ı içeren MLB The Show 19 için Ekim ayında yeni içerikler gelecek. Ayrıca 2019 Sezon Sonrası anlarını ve tüm zamanların en unutulmaz anlarını yeniden yaşayarak ödüllerin kilidini de açabilirsiniz.

The Show'un ilk kez PlayStation Plus'a katılımını kutlamak için geliştirici SDS 1 Ekim - 31 Ekim tarihleri ​​arasında oyunu indirip giriş yapanlara ücretsiz oyun içi içerik sunuyor. Bu paketler Diamond Dynasty ekibiniz için bir Diamond oyuncusu ve Road to the Show için yarattığınız oyuncu için bir ekipman sunuyor.

MLB The Show 19'un PlayStation Store sayfasına buradan erişebilirsiniz.

PlayStation Plus Ekim 2019 oyunları The Last of Us Remastered ve MLB The Show 19'u 1 Ekim - 4 Kasım arasında PlayStation Store'dan indirebileceksiniz.

Bu arada PlayStation Plus Eylül oyunlarını indirmek için hala zamanınız var. Batman: Arkham Knight ile Gotham City'nin karanlık sokaklarında suçlu avına çıkabilir ya da Darksiders 3 ile öfkenizi açığa çıkarabilirsiniz. PS Plus abonesiyseniz her iki oyunu da 30 Eylül'e kadar ücretsiz olarak alabilirsiniz.

PlayStation Plus Ekim 2019 oyunlarını nasıl buldunuz? Yorumlarda fikirlerinizi belirtebilirsiniz. Son olarak Sony'nin PlayStation Plus (PS Plus) abonelik hizmeti hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Ps Plus Haberleri