Sony, PlayStation 5'in Türkiye fiyatını açıkladı

Sony, PlayStation 5'in Türkiye fiyatını açıkladı
PlayStation 5 uzun süren bekleyişin ardından önümüzdeki ay oyun severlerle buluşacak. Yeni nesil konsolunu iki farklı modelle piyasaya sürülecek. PS5 ülkemizde ilk olarak disk sürücülü modelle satışa sunulacak. Sony lansmana...

PlayStation 5 uzun süren bekleyişin ardından önümüzdeki ay oyun severlerle buluşacak. Yeni nesil konsolunu iki farklı modelle piyasaya sürülecek. PS5 ülkemizde ilk olarak disk sürücülü modelle satışa sunulacak. Sony lansmana adım adım yaklaşırken PlayStation 5 Türkiye fiyatını resmi olarak açıkladı.

PlayStation 5 ilk olarak 12 Kasım'da ABD, Japonya, Kanada, Meksika, Avustralya, Yeni Zelanda ve Güney Kore'de satışa sunulacak. Ardından 19 Kasım'da ülkemiz de dahil olmak üzere dünyanın diğer bölgelerinde piyasaya sürülecek. PS5'in ultra HD Blu-ray disk okuyucuya sahip modeli 8.299 TL tavsiye edilen satış fiyatına sahip olacak.

PlayStation 5 Türkiye fiyatı

PlayStation 5 Digital Edition Türkiye'ye 2021'de gelecek

PlayStation 5'in Ultra HD Blu-ray disk sürücülü modelinin yanı sıra tamamen dijital versiyonu da ülkemize gelecek. PS5 Digital Edition 2021 yılında piyasaya sürülecek ve fiyatı ilerleyen zamanlarda duyurulacak. Dijital versiyon daha uygun fiyatlı olacak ve kutulu oyunları desteklemeyecek.

Sony, PS5'in fiyatını açıklamasıyla birlikte spekülasyonların ve eksik bilgilerin önüne geçti. Şirket geçtiğimiz hafta PS5'i sökerek iç tasarımını ve donanım parçalarını tanıtmıştı. Dün yayınlanan yeni bir video da yeni nesil konsolun kullanıcı arayüzüne ve yeni sistem özelliklerine derin bir bakış attı. Bununla birlikte PlayStation 5 ve Xbox Series X/S konsollarının teknik özelliklerine buradan göz atabilirsiniz. PS5 yakında ülkemizdeki perakende zincirleri ve çevrimiçi alışveriş siteleri aracılığıyla satışa sunulacak.

PlayStation 5'in Türkiye fiyatı Xbox Series X'e göre daha makul seviyede. Konsolu yıl içinde almayı düşünüyor musunuz? Yoksa vergi indirimini beklemeyi veya dijital modeli almayı mı planlıyorsunuz? Fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.