Yeni Test Drive oyunu, Nacon Connect etkinliğinde duyurulacak

Yeni Test Drive oyunu, Nacon Connect etkinliğinde duyurulacak
Bir zamanların en popüler yarış oyunlarından biri olan Test Drive, yeni bir oyunla geri dönmeye hazırlanıyor. Yeni açılan Test Drive Twitter hesabı, kısa bir teaser yayınladı ve oyunun 7 Temmuz'da gerçekleşecek Nacon Connect...

Bir zamanların en popüler yarış oyunlarından biri olan Test Drive, yeni bir oyunla geri dönmeye hazırlanıyor. Yeni açılan Test Drive Twitter hesabı, kısa bir teaser yayınladı ve oyunun 7 Temmuz'da gerçekleşecek Nacon Connect etkinliği sırasında duyurulacağını ortaya koydu.

Serinin son oyunu Test Drive: Ferrari Racing Legends'ın piyasaya sürülmesinden bu yana yaklaşık 10 yıl geçti. World Rally Championship'in (WRC) stüdyosu KT Racing - Kylotonn yeni bir oyun üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Test Drive Solar Crown ismi birkaç ay önce tescillense de, oyun resmi olarak onaylanmadı. Ancak yayınlanan teaser videosunda paylaşılan güneş ve taç simgeleri, oyunun ismini doğruluyor.

Test Drive uzun bir aranın ardından geri dönüyor

yeni Test Drive oyunu

Daha önce Bigben interactive olarak bilinen Nacon, 33 yıllık seriyi Atari'den satın aldı ve yeni oyunlar geliştirmeyi planladı. Ancak Nacon, oyunu yapacak stüdyoyu 2018 yılında satın alana kadar çalışmalar başlamadı.

Nacon'un yayıncılık başkanı Benoit Clerc, Mart ayında verdiği röportajda, "Beş şirket satın aldık, ancak sekiz stüdyoyu temsil ediyorlar. İlk şirket KT Racing, Kylotonn. WRC ile off-road yarışları yapıyorlar ve Isle of Man TT ile motosikler yarışları sunuyorlar. Şu anda bir sonraki Test Drive Unlimited oyunu olan şimdiye kadarki en büyük projemiz üzerinde çalışıyorlar." demişti.

Yeni Test Drive oyununun çıkacağı platformlar henüz onaylanmamış olsa da, yeni nesil donanımlara geleceği öngörülüyor. Oyun hakkında daha ayrıntılı bilgi ve muhtemelen çıkış tarihi önümüzdeki hafta duyurulacak.

Test Drive Solar Crown için yayınlanan teaser: