Yeni Splinter Cell oyunu GameStop'ta sızdırıldı!

Yeni Splinter Cell oyunu GameStop'ta sızdırıldı!
Splinter Cell hayranları yıllardır devam oyununun gelip gelmeyeceğini merak etse de, Ubisoft seri hakkında konuşmak için isteksizdi. Bununla birlikte ikinci kez oyuna ait replika gece görüş gözlüğünün ortaya çıkması söylentileri...

Splinter Cell hayranları yıllardır devam oyununun gelip gelmeyeceğini merak etse de, Ubisoft seri hakkında konuşmak için isteksizdi. Bununla birlikte ikinci kez oyuna ait replika gece görüş gözlüğünün ortaya çıkması söylentileri beraberinde getirdi. Sam Fisher ikonik gözlüğünün GameStop'taki ürün açıklaması yeni bir Splinter Cell oyununun ufukta olduğunu gösteriyor.

GameStop'un açıklamasında 40 dolar olarak listelenen gözlüklerin bu yıl 1 Kasım'da piyasaya sürüleceğini öne sürülüyor. Görünüşe göre bu harika bir zamanlama çünkü serinin 10. oyunu ufukta olabilir. Diğer yandan GameStop'un hatalı bir sayfa yayınlamış olma ihtimali de var. Ne yazık ki şu anda tahminden öteye gidemiyoruz. İşte ürünün açıklamasından bir kesit şu şekilde:

"Splinter Cell'in 2002'de hayatımıza girmesinden bu yana ilk kez, çok satan dokuz AAA+ oyununun ardından ve ufuktaki 10. oyunla birlikte, Sam Fisher'ın imzası olan Ultra Yüksek Frekanslı Sonar Gözlüklerine sahip olmak için ilk şansınız."

Splinter Cell gece görüş gözlüğü - GameStop

Elbette 10. Splinter Cell sürümünün ufukta olması kritik bir ifade. Daha önce Ubisoft CEO'su Yves Guillemot şirketin Splinter Cell'i "farklı cihazlarda deneysel olarak geri getirmeyi düşündüklerini" açıklamıştı. Ürünün açıklamasında bahsedilen oyun yeni bir mobil ya da VR oyunu olabilir mi?

Sam Fisher'ın geri dönüşü bu yıl pek çok spekülasyona konu oldu ve Splinter Cell, GameStop'ta ilk kez görünmüyor. Yaklaşık 3 ay önce gözlükler bir kez daha perakendecinin sitesinde yayınlanmıştı. Ancak o zamanlar ürünün E3 2019 tanıtımının bir parçası olduğu varsayılmıştı. Kısa süre sonra Kotaku editörü Jason Schreier; Ubisoft'un aktif olarak yeni Splinter Cell üzerinde çalıştığını duymadığını ve geliştirilmekte olduğuna inanmadığını açıkladı. Ayrıca Splinter Cell ve Assassin's Creed serilerine Oculus'a özel VR oyunları eklenebileceği de iddia edildi.

Ubisoft takipçilerin yeni oyun için istekli olduğunu biliyor. Şimdilik yayıncının yalnızca marka üzerinde çalıştığını ve Splinter Cell çalışmalarını ağırdan aldığını biliyoruz. Fisher'ın sıra tabanlı taktiksel mobil oyun Tom Clancy's Elite Squad'ta görünmesi yeni bir işaret olabilir. Bekleyip göreceğiz.