SXSW 2019: Yeni Sonic oyununun geliştirildiği duyuruldu

SXSW 2019: Yeni Sonic oyununun geliştirildiği duyuruldu
Oyun yönetmeni ve yapımcı Takashi Iizuka bir sonraki Sonic oyununun geliştirilmeye başladığını doğruladı. Ayrıca bu hafta sonu düzenlenen SXSW panelinde Team Sonic de beklentileri karşılamak için oradaydı. Ancak yeni oyunla...

Oyun yönetmeni ve yapımcı Takashi Iizuka bir sonraki Sonic oyununun geliştirilmeye başladığını doğruladı. Ayrıca bu hafta sonu düzenlenen SXSW panelinde Team Sonic de beklentileri karşılamak için oradaydı. Ancak yeni oyunla ilgili somut bir bilgi verilmese de, "ekibin gelecekte daha fazlasını paylaşmaktan mutluluk duyacağı" belirtildi.

Panelde ayrıca 21 Mayıs 2019'da Nintendo Switch, PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına gelmesi planlanan yeni Team Sonic Racing için yepyeni bir fragman gösterildi. Tanıtımda yeni kişiselleştirme seçeneklerine değinilse de tam karakter oluşturma üzerinde ne yazık ki çok durulmamış. İşte araçların kornalarından boyalarına, kaplamalarından performans modifiyelerine kadar değinen yeni fragman:

Hepsi bu kadar da değil. Team Sonic Racing oyununa bağlı iki bölümden oluşan bir animasyon serisi de yolda. Tyson Hesse ve Neko iş birliğiyle yapılan Team Sonic Racing: Overdrive'ın ilk bölümü olan Dangerous Distractions için aşağıda izleyebileceğiniz tanıtım yayınlandı:

Yenilenen Team Sonic Racing, 21 Mayıs 2019'da PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC plaformları için yayınlanacak.