Yeni Call of Duty oyunu için Warzone'dan teaser geldi

Yeni Call of Duty oyunu için Warzone'dan teaser geldi
Activision'ın yeni Call of Duty oyununu Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone üzerinden tanıtacağına dair söylentiler bir süredir etrafta dolaşıyor. Geçtiğimiz günlerde oyunlarda 5. Sezon başladı ve gösterilen gizemli bir mesaj,...

Activision'ın yeni Call of Duty oyununu Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone üzerinden tanıtacağına dair söylentiler bir süredir etrafta dolaşıyor. Geçtiğimiz günlerde oyunlarda 5. Sezon başladı ve gösterilen gizemli bir mesaj, Black Ops serisi için gelebilecek yeni otuna işaret ediyor olabilir.

Call of Duty: Warzone oyuncuları maç sırasında rastgele olarak bulanık ve bozuk bir görüntüyle "Know Your History" (Tarihini bil) şeklinde bir mesaj alıyor. Bazı kullanıcılar, Warzone oturumu sırasında ortaya çıkan mesajın ekran görüntülerini almayı başardı. Ancak o kadar hızlı beliriyor ki, birçok oyuncu gözden kaçırmış olabilir. Hatalı mesaj, ayrıca Rusça olarak da gösteriliyor.

Call of Duty: Warzone oyuncularına gösterilen gizemli mesaj:

Call of Duty Warzone mesajı

Call of Duty Warzone mesajı

Call of Duty Warzone mesajında tarihe yapılan atıf, söylentilere göre Black Ops: Cold War'a bir referans olabilir. Oyunun adından da anlaşılacağı üzere Soğuk Savaş döneminde geçeceği ve tarihsel bir bağlamı olacağı biliniyor. Black Ops serisi normalde bilim kurgu unsurları etrafında dönen akıllara durgunluk veren olay örgüsüyle tanınır, ancak bu kez seride köklü bir değişikliğe gidiliyor gibi görünüyor.

Dün ortaya çıkan bir sızıntı, yeni Call of Duty oyununun çok yakında geleceğine işaret ediyordu. Nişancı serisine dair sızıntılarıyla bilinen Charlie Intel, Twitter hesabı üzerinden Activision tarafından kendilerine gönderilen bir sandığın görselini paylaşmıştı. Sandık, Call of Duty'den açıkça bahsetmese de yeni oyunun çok yakında duyurulabileceğine işaret ediyor. Sızıntıyla ilgili detaylara buradan erişebilirsiniz.

Warzone'da 5. Sezon'un başlamasıyla birlikte oyuncular, yeni oyuna dair ipuçları arıyordu. Aslına bakılırsa ortaya atılan son söylentiler, yeni Call of Duty'nin battle royale oyunundaki sezon ortası etkinliğinde duyurulacağını öne sürüyordu. Ancak beklenen duyuru, sandığımızdan daha erken açıklanabilir. Activision'dan gelecek tüm duyuru ve güncellemelerden sizleri haberdar edeceğiz.