Titanfall 3 ve Star Wars Jedi: Fallen Order 2019'un sonunda gelebilir!

Titanfall 3 ve Star Wars Jedi: Fallen Order 2019'un sonunda gelebilir!
EA tarafından gelenbazı yorumlara göre, Respawn Entertainment'tan Titanfall 3 ve Star Wars Jedi: Fallen Order'ı da içeren birkaç oyun 2019'un sonlarına doğru gelebilir.EA, Respawn'ın gelecek tatil sezonu lansmanı yapılacak oyunları...

EA tarafından gelen

bazı yorumlara göre

, Respawn Entertainment'tan Titanfall 3 ve Star Wars Jedi: Fallen Order'ı da içeren birkaç oyun 2019'un sonlarına doğru gelebilir.

EA, Respawn'ın gelecek tatil sezonu lansmanı yapılacak oyunları da dahil olmak üzere birden fazla stüdyola yeni projelerin devam ettiğini açıkladı.

Titanfall ve Star Wars bir süredir söylentiler arasındaydı

Respawn, 2017'de EA tarafından satın alındığında, her iki grubunda 2017'de açıklanan bir Oculus Rift VR oyunu, yeni bir Titanfall oyunu ve üçüncü şahıs Star Wars oyunu da dahil olmak üzere birkaç proje üzerinde çalıştığını ortaya çıktı. Daha sonra Star Wars Jedi: Fallen Order E3 2018'de ortaya çıkmıştı.

Bu açıklamalar, Respawn'dan 2019 yılında en az iki oyun geleceğini göstermekte. Ancak bunların yukarıda bahsedilen projelerle mi sınırlı kalacağı, yoksa daha önce açıklanmamış projelerin mi geleceği belirsiz.

2016'da çıkan Titanfall 2 oyuncular tarafından beğenilmiş ve olumlu eleştiriler almıştı. Uzun zamandır beklenen tek oyunculu oyun hareketli bir oyun alanı üzerine kurulmuştu. Bir süredir Titanfall 3 umutları sürüyordu ve gelen bu açıklama hayranları sevindirecek.