The Witcher serisi başarılı satışlarına devam ediyor

The Witcher serisi başarılı satışlarına devam ediyor
CD Projekt RED, The Witcher serisinin iyi satmaya devam ettiğini duyurdu. Serinin en son oyunu The Witcher 3: Wild Hunt bugüne kadar 20 milyondan fazla sattı. PlayStation 4, Xbox One ve PC için 19 Mayıs 2015'te gelen The Witcher 3'ün aradan...

CD Projekt RED, The Witcher serisinin iyi satmaya devam ettiğini duyurdu. Serinin en son oyunu The Witcher 3: Wild Hunt bugüne kadar 20 milyondan fazla sattı. PlayStation 4, Xbox One ve PC için 19 Mayıs 2015'te gelen The Witcher 3'ün aradan geçen 4 yılın ardından hala yeni başarılara koştuğunu görmek güzel.

Genel olarak toplama baktığımızda The Witcher serisi 40 milyon kopya sattı ve The Witcher 3 serinin satışlarının yaklaşık yarısını oluşturdu. Oyun o kadar başarılı oldu ki, CD Projekt Red oyuncuların ücretsiz oynayabileceği bağımsız bir kart oyunu olan Gwent'i bile yayınladı. Ayrıca The Witcher 3'ün bu yıl Nintendo Switch'e geleceği açıklandı.

CD Projekt RED, Microsoft'un E3 basın toplantısı sırasında sergilenen, bir sonraki oyunu Cyberpunk 2077 üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Şirket oyunun yeni sinematik fragmanını yayınladı ve oyunun başrolü V'nin erkek versiyonunu ve mafya babası Dexter DeShawn'ı gösterdi. İşler planlandığı gibi gitmedi ve V'nin ortağı Jackie Welles işi tamamlama sürecinde öldürüldü. V, DeShawn'ın mekanına ulaştıktan sonra işler daha da kötüye gitti ve tehlikeli bir kovalamaca başladı.

Ayrıca Cyberpunk 2077'yi kimseyi öldürmeden bitirmenin mümkün olduğu da açıklandı. Bu özellik, oyunu oynarken ortaya çıkabilecek birçok farklı sonuçtan yalnızca bir tanesi.

The Witcher serisi Cyberpunk 2077'nin gölgesinde kalacak gibi görünse de sağlam adımlarla yoluna devam ediyor.