The Last of Us Part II'ye yeni zorluk seviyesi ve kalıcı ölüm modu geliyor

The Last of Us Part II'ye yeni zorluk seviyesi ve kalıcı ölüm modu geliyor
The Last of Us Part II oyunculardan büyük ilgi gördü ve birçok oyuncu Ellie'nin yeni macerasını bitirdi bile. Ancak geliştirici Naughty Dog, oyuna yeni içerikler eklemeye hazırlanıyor. Yapılan yeni kupa güncellemesi, devam oyununa...

The Last of Us Part II oyunculardan büyük ilgi gördü ve birçok oyuncu Ellie'nin yeni macerasını bitirdi bile. Ancak geliştirici Naughty Dog, oyuna yeni içerikler eklemeye hazırlanıyor. Yapılan yeni kupa güncellemesi, devam oyununa gelen Grounded (Gerçekçi) zorluk seviyesine ve kalıcı ölüm moduna dair ipucu veriyor.

The Last of Us Part II'nin kupa listesi günellendi ve oyuna sahip olanlar yeni kupaların eklendiğini gördü. Oyunun yeni kupaları "Eklentiler" bölümüne eklendiğinden dolayı, Grounded zorluk modu ve kalıcı ölüm modunun eklenmesi Platin kupaya erişimi etkilemeyecek. The Last of Us Part II'nin yeni modlarına dair detaylar henüz açıklanmadı.

The Last of Us Part II, oyuncuları en zorlu mücadelelerle buluşturacak

The Last of Us Part II yeni kupalar

Gerçekçi zorluk modu ilk Last of Us oyununa da gelmişti ve oyunculara her zamankinden daha zor bir mücadele sunmuştu. Zorluk modu, Dinleme Modunu ve HUD'u devre dışı bırakarak olabildiğince gerçekçi bir deneyim sunmaya odaklanıyordu. Ayrıca düşmanların verdiği hasarı büyük ölçüde artırırken kontrol noktalarının sayısını da azaltıyordu. Doğal olarak, üretim malzemeleri ve silah gibi eşyalar bulmak kolay değildi.

Kalıcı ölüm modu ise ilk kez The Last of Us Part II ile gelen bir yenilik. Bu mod, diğer oyunlardaki örneklerine bakılacak olursa oyunculara öldükten sonra ikinci bir şans vermiyor. Yapılan yanlış bir hamle, oyuncuların tüm ilerlemesini kaybetmesine neden oluyor. Aslına bakılırsa oyuncular için gerçek bir hayatta kalma mücadelesi sağladığı söylenebilir.

Naughty Dog, iki yeni modun ne zaman ekleneceğini açıklamadı. Geçtiğimiz hafta The Last of Us Part II'nin çok oyunculu Factions modundan görüntüler sızdırılmıştı. Yakında oyun büyük yeniliklerle oyunculara daha fazla seçenek sunacak gibi görünüyor. Yeni modlar eklendiğinde, tüm detayları sizlerle paylaşacağız.