The Last of Us Part II Grounded güncellemesi için tarih belli oldu

The Last of Us Part II Grounded güncellemesi için tarih belli oldu
The Last of Us Part II'ye gelen kupa güncellemesi, oyuna Grounded (Gerçekçi) zorluk seviyesi ve kalıcı ölüm modu geleceği ortaya çıkmıştı. Naughty Dog, rekor kıran oyununa yeni modları getirecek büyük güncellemenin tarihini...

The Last of Us Part II'ye gelen kupa güncellemesi, oyuna Grounded (Gerçekçi) zorluk seviyesi ve kalıcı ölüm modu geleceği ortaya çıkmıştı. Naughty Dog, rekor kıran oyununa yeni modları getirecek büyük güncellemenin tarihini açıkladı.

Geliştirici Twitter hesabından yaptığı duyuruda Gerçekçi zorluk seviyesi ve kalıcı ölüm modunu içeren Grounded güncellemesinin 13 Ağustos Perşembe günü oyuncularla buluşacağını açıkladı. Ayrıca yeni güncellemenin içeriğini tanıtan bir video yayınlandı. Oyunun hikayesini tamamlayanlar, yeni güncellemeyle macerayı daha zorlu bir şekilde deneyimleyebilecek.

The Last of Us Part II'nin Grounded güncellemesi birçok yenilikle geliyor

The Last of Us Part II, Grounded güncellemesi

Gerçekçi zorluk, ilk The Last of Us oyununda olduğu gibi The Last of Us Part II'deki zorluk seviyesini önemli ölçüde artıracak. HUD küçültülecek, düşmanlar çok daha ölümcül olacak ve kaynakların elde edilmesi kolay olmayacak. Fragmanda Gerçekçi zorluğun Dinleme Modunu etkileyip etkilemeyeceğinden bahsetmiyor.

Infinite Crafting, Mirror World ve Slow Motion gibi oynanış değişiklikleri de ilginç eklemeler gibi görünüyor. Naughty Dog'un önceki oyunlarında yapılan güncellemelere benzer şekilde, hayranların çeşitli grafik tarzlarında oynamasına olanak tanıyan yeni Grafik Modları da gelecek.

The Last of Us Part II, Grounded güncellemesi

The Last of Us Part II'nin Grounded güncellemesinin öne çıkan bir diğer özelliği ise Kalıcı Ölüm Modu olacak. Oyuncular, ölmeleri durumunda oyunun başlangıcına geri dönecek ve ikinci bir şans verilmeyecek. Bu yeni mod, oldukça riskli ve gerçekçi bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Ayrıca Gerçekçi zorluğu ve Permadeath modunu tamamlayabilen oyuncular iki yeni kupa kazanacak.

Naughty Dog'un yeni başyapıtı The Last of Us Part II, PlayStation 4'e özel olarak çıktı. Oyun satış rakamlarıyla PS4'ün en hızlı satan oyunu olmayı başardı. Geçtiğimiz hafta oyunun çok oyunculu modundan görüntüler sızdırıldı. Belki de ilerleyen zamanlarda bir diğer büyük güncelleme gelebilir.

The Last of Us Part II, Grounded Güncellemesi videosu: