The Last of Us Part 2, Naughty Dog'un en iddialı ve en uzun oyunu

The Last of Us Part 2, Naughty Dog'un en iddialı ve en uzun oyunu
The Last of Us Part 2 oldukça ses getiren bir oyun olacak gibi görünüyor. Yaratıcı Yönetmen Neil Druckmann'a göre Naughty Dog tarihinin "en iddialı ve en uzun" oyunu. Bununla birlikte devam oyununun stüdyonun en uzun yapımı olması...

The Last of Us Part 2 oldukça ses getiren bir oyun olacak gibi görünüyor. Yaratıcı Yönetmen Neil Druckmann'a göre Naughty Dog tarihinin "en iddialı ve en uzun" oyunu. Bununla birlikte devam oyununun stüdyonun en uzun yapımı olması şaşırtıcı ve bir o kadar sevindirici.

Druckmann yeni fragmanın yayınlanmasının ve çıkış tarihinin duyurulmasının ardından PlayStation Blog'da oyunun prodüksiyonuyla ilgili bazı bilgiler verdi. Yönetmen The Last of Us Part 2'nin intikam hikayesine kısaca değinirken oyunun büyük ölçekli olacağına dikkat çekti ve: "35 yıllık tarihimizde Naughty Dog'un en iddialı ve en uzun oyununu bir araya getirdiğimizi çok erken farkettik. Bu tür bir hikayeyi anlatmak için oyunun büyük olması gerekiyordu." dedi. Yani oyunun iki diskle gelecek olması normal.

The Last of Us yaklaşık 15 saatlik bir ana hikaye sunuyordu. Ekstralarla birlikte bu süre 17 saat dolaylarına çıkıyordu. Daha rekabetçi oyuncular ise 20 saate yakın bir süre geçirdiler. Naughty Dog'un Ellie ve Joel'in bir sonraki macerasını önceki oyundan bu yana nasıl genişlettiğini görmeyi heyecanla bekliyoruz.

The Last of Us Part 2, State of Play yayını sırasında yeni fragman aldı ve çıkış tarihi 21 Şubat 2020 olarak belirlendi. PlayStation 4 oyuncularını 5 sürüm bekliyor olacak. The Last of Us Part 2 hakkında tüm detaylara buradan erişebilirsiniz.