The Last of Us Part 2'nin çıkış tarihi için önemli bir ipucu geldi

The Last of Us Part 2'nin çıkış tarihi için önemli bir ipucu geldi
The Last of Us Part 2, PlayStation oyuncularının merakla beklediği oyunların başında yer alıyor. Kotaku editörü Jason Schreier daha önce PS4'e özel oyunun Şubat 2020'de yayınlanacağını öne sürmüştü. Görünüşe göre, yeni...

The Last of Us Part 2, PlayStation oyuncularının merakla beklediği oyunların başında yer alıyor. Kotaku editörü Jason Schreier daha önce PS4'e özel oyunun Şubat 2020'de yayınlanacağını öne sürmüştü. Görünüşe göre, yeni oyunda Ellie'yi canlandıran aktris Ashley Johnson da bu tarihi doğruladı. Brian Foster'la yakın zamanda yapılan bir programda, Johnson devam oyununun tarihini ağzından kaçırmak üzereydi.

Programın sonlarına doğru Foster, The Last of Us Part 2'nin ne zaman geleceğini sordu. Johnson tam cevaplamaya başladığı sırada "February" (Şubat) demek üzereyken sohbette kaynadı ve söylemekten vazgeçti. Her ne kadar tarihin hala gizli tutulduğunu hatırlasa da söylentileri çoktan ateşledi.

Ashley Johnson ile yapılan röportaj aşağıdaki videoda yer alıyor. The Last of Us Part 2'nin çıkış tarihiyle ilgili bölümü 01:07:20'de izleyebilirsiniz:

Sony'nin E3 2019'u atlaması nedeniyle, etkinlikten önce yeni oyunla ilgili bilgilerin gelebileceği konuşuluyordu. Tabii ki böyle bir güncelleme gelmedi ve hala oyun hakkında net bir bilgimiz yok. Muhtemelen geliştirici Naughty Dog henüz konuşmaya hazır değil.

Sony ve Naughty Dog, The Last of Us Part 2 için resmi çıkış tarihini henüz açıklamadı. Ancak son zamanlarda Şubat 2020 penceresi biraz fazla konuşulmaya başlandı.