The Elder Scrolls Online 28 Mart'a kadar ücretsiz!

The Elder Scrolls Online 28 Mart'a kadar ücretsiz!
Bu hafta Bethesda Softworks, The Elder Scrolls Online'ın yeni genişlemesinin PC ve Mac sürümünü duyurmuştu. Yeni Summerset DLC'si, Tammer’in elfleri Altmer’in atalarından kalma evi olan Summerset Adaları’nda geçiyor. Bu...

Bu hafta Bethesda Softworks, The Elder Scrolls Online'ın yeni genişlemesinin PC ve Mac sürümünü duyurmuştu. Yeni Summerset DLC'si, Tammer’in elfleri Altmer’in atalarından kalma evi olan Summerset Adaları’nda geçiyor. Bu genişleme ile yeni içerikler gelecek ve Orsinium DLC'sinin genişletilmesiyle başlayan bir anlatıya bağlanacak.

Ayrıca The Elder Scrolls Online'ı oynamadıysanız, şimdi denemenin tam zamanı. Steam, Twitter hesabı üzerinden ana oyunun 28 Mart'a kadar ücretsiz haftasonu kapsamında oynanabileceğini açıkladı. Ayrıca, Xbox One ve PlayStation 4'te 28 Mart'a kadar ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Sadece indirmek için bolca zamanınız olduğundan emin olun çünkü oyun DLC olmadan bile kendi içinde devasa. Özellikle AKK'ye takılanlar PlayStation 4 sürümü indirmek için saatlerini vermek zorunda kalacaklar...

The Elder Scrolls Online: Summerset şu anda PC ve Mac'te mevcut. 5 Haziran'da PlayStation 4 ve Xbox One'da satışa sunulacak.