The Division'ın ücretsiz hafta sonu fırsatını kaçırmayın!

The Division'ın ücretsiz hafta sonu fırsatını kaçırmayın!
Ubisoft, oyunculara The Division'ı hiçbir ücret ödemeden deneyimlemelerine izin verenücretsiz hafta sonufırsatı sunuyor. Oyun iki hafta boyunca çeşitli platformlarda denemek isteyen oyunculara açılacak.The Division'ı ücretsiz hafta...

Ubisoft, oyunculara The Division'ı hiçbir ücret ödemeden deneyimlemelerine izin veren

ücretsiz hafta sonu

fırsatı sunuyor. Oyun iki hafta boyunca çeşitli platformlarda denemek isteyen oyunculara açılacak.

The Division'ı ücretsiz hafta sonu ile deneyimleyin

The Division'ın PC versiyonu, 6 Eylül TSİ 20.00'dan 9 Eylül TSİ 23.00 kadar Uplay ile ücretsiz olarak oynanabilecek. PlayStation Plus aboneleri ise, Xbox One'da Xbox Live Gold üyeleri gibi 13 Eylül'den 16 Eylül'e kadar PlayStation 4'te oynayabilecekler.

The Division ücretsiz hafta sonu

Ayrıca The Division bu ay; PC'de 6-10 Eylül, Xbox Live'da 11-20 Eylül ve PlayStation Network'te 13-25 Eylül tarihleri arasında %70 indirimli olarak satışa sunulacak.

Oyunu satın almanız halinde, ücretsiz hafta sonu boyunca yapacağınız tüm ilerlemeler tam oyuna taşınacak. Deneme sürümünden daha önce faydalanmış olan oyuncular ücretsiz hafta sonu boyunca yine oynayabilecekler.

Eylül ayında 3,000 Takdir puanı alanlara eklecek yedinci Kalkanı Talon'u sunuyor. Bu rakama daha önce ulaşan oyunculara geçmişe dönük Kalkan verilecek.

The Division 8 Mart 2016'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için yayınlanan açık dünya üçüncü şahıs nişancı RPG oyunu. Washington DC'de geçecek serinin devam oyunu The Division 2, 15 Mart 2019'da yayınlanacak ve Gamescom fragmanını izleyebilirsiniz.