The Dark Pictures Anthology: Little Hope 2020'de gelecek

The Dark Pictures Anthology: Little Hope 2020'de gelecek
Supermassive Games'in The Dark Pictures Anthology serisinin bir sonraki bölümü Little Hope yolda. The Dark Pictures Anthology: Little Hope 2020'de PS4, Xbox One ve PC için gelecek. Oyun için yayınlanan tanıtım fragmanı ormanda geçiyor...

Supermassive Games'in The Dark Pictures Anthology serisinin bir sonraki bölümü Little Hope yolda. The Dark Pictures Anthology: Little Hope 2020'de PS4, Xbox One ve PC için gelecek. Oyun için yayınlanan tanıtım fragmanı ormanda geçiyor ve bir voodoo büyücüsünün yanı sıra tehlikeli yaratıklara odaklanıyor. Man of Medan'ın ardından gelecek yeni bölüm hakkında pek bir şey bilinmiyor ancak oyun adını Little Hope adlı bir kasabadan alıyor.

Kısa fragmanı yeni korku macerasından neler bekleyebileceğimize dair ipuçları veriyor. Little Hope, arkadaşı Angela'yı ormanda her türlü tehlikeden kurtarmakya çalışacağı görünen Andrew adlı bir karaktere odaklanacak. İşte The Dark Pictures Anthology: Little Hope için yayınlanan tanıtım:

Little Hope bugün yayınlanan ilk oyun The Dark Pictures Anthology: Man of Medan'ın devamı niteliğinde. Man of Medan korsanlara ve lanetli bir hayalet gemiyle karşılaşan bir grup gence odaklanıyor. Amaç elbette canlı kurtulmak.

Supermassive Games 2015 yılında PS4'e özel çıkardığı Until Dawn'dan sonra yeniden canlandı. The Dark Pictures Anthology birden fazla oynanabilir karakter, sinematik hikaye anlatımı ve tekrar oynanabilirlik özelliğiyle öne çıkan bir seçenek. The Dark Pictures serisi Bandai Namco tarafından yayınlanıyor.