The Crew 2: Ocak DLC'si ile iki yeni araç yolda!

The Crew 2: Ocak DLC'si ile iki yeni araç yolda!
Ivory Tower ve Ubisoft, ücretsiz güncellemeler ve ücretli DLC'lerle The Crew 2'ye yeni içerikler getirmeye devam ediyor. Yeni genişleme heyecan verici yeni lüks otomobilleri içeriyor: 2016 BMW M6 GT3 ve 2016 Mercedes-Benz GLC 250 4Matic...

Ivory Tower ve Ubisoft, ücretsiz güncellemeler ve ücretli DLC'lerle The Crew 2'ye yeni içerikler getirmeye devam ediyor. Yeni genişleme heyecan verici yeni lüks otomobilleri içeriyor: 2016 BMW M6 GT3 ve 2016 Mercedes-Benz GLC 250 4Matic Coup.

BMW M6 GT3, düzgün bir aerodinamik tasarıma sahip olmakla birlikte, Alman markasının ikonik "M" Motorsport çizgisini yansıtıyor. Turlamak için harika bir araç. İkinci otomobil Mercedes-Benz GLC 250 4Matic Coup, SUV ve Coupe arasında seçim yapmakta zorlananlar için ideal. Eşsiz bir deneyim için üstün özellikler içeren bu araç sokak yarışları için üretildi. The Crew 2'nin yeni araçlarını aşağıdaki videoda görebilirsiniz:

Bu ayki The Crew 2 DLC'si şu anda Season Pass'a sahip olan oyuncular için mevcut ve 9 Ocak 2019'da diğer tüm oyuncular için yayınlanacak. Ubisoft, yeni içeriklerin ileriye dönük olarak her ayın başında yayınlanacağını açıkladı. Season Pass'e sahipseniz bu arabaları ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyundaki yeni ve diğer tüm araçların listesine Ubisoft'un resmi sitesinden erişebilirsiniz.

The Crew 2'ye gelecek yeni arabaları deneyecek misiniz? Yoksa mevcut araçlardan memnun musun? Yorumlarda fikirlerinizi belirtebilirsiniz.