Star Wars Jedi: Fallen Order yeni fragmanıyla karşınızda!

Star Wars Jedi: Fallen Order yeni fragmanıyla karşınızda!
EA ve Respawn Entertainment hafta başında vadettiği gibi bugün Star Wars Jedi: Fallen Order Force Friday canlı yayını için yeni bir fragman yayınladı.Yeni fragman Cal Kestis'i canlandıran Cameron Monaghan tarafından tanıtıldı....

EA ve Respawn Entertainment hafta başında vadettiği gibi bugün Star Wars Jedi: Fallen Order Force Friday canlı yayını için yeni bir fragman yayınladı.

Yeni fragman Cal Kestis'i canlandıran Cameron Monaghan tarafından tanıtıldı. Yeni videoda oynanışın yanı sıra yeni hikaye detayları sergileniyor. Cal ve bazı arkadaşları hakkında daha fazlasını öğrenirken oyunda ilerleyeceğimiz bazı bölgeleri görüyoruz. Yeni fragmanın en dikkat çeken noktaları; bazı yeni savaş mekanikleriyle büyük canavarlar ve karanlık taraftan düşmanlara karşı savaşacağımız boss savaşları diyebiliriz. Ayrıca Cal Kestis'in ışın kılıcıyla Inquisitor'a karşı verdiği mücadele de görülüyor. İşte Cal'ın Görevi başlıklı yeni fragman:

Star Wars hayranlarının etkileyici bir hikayeye olan özlemi sona erecek gibi görünüyor. Respawn nişancı oyunlarıyla tanınan bir stüdyo olmasına rağmen, Star Wars Jedi: Fallen Order gibi harika bir aksiyon oyunu kazanabilir. Umuyoruz ki oyunu oynarken de aynı etkiyi alırız.

Star Wars Jedi: Fallen Order 15 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarına gelecek.