Star Wars Battlefront II'nin 2018 yol haritası açıklandı!

Star Wars Battlefront II'nin 2018 yol haritası açıklandı!
Uzak, çok uzak bir galakside Star Wars Battlefront II yol haritasına bir dizi yeni mod, ikonik karakterler ve yeni bir gezegen de dahil olmak üzere, birçok yenilik eklenecek. Aslına bakılırsa, DICE aylar süren içerikler almamızı...

Uzak, çok uzak bir galakside Star Wars Battlefront II yol haritasına bir dizi yeni mod, ikonik karakterler ve yeni bir gezegen de dahil olmak üzere, birçok yenilik eklenecek. Aslına bakılırsa, DICE aylar süren içerikler almamızı sağlamıştı çünkü son dokuz ay boyunca oyunu meşgul eden

mikro ödeme ve eşya kutusu

sorunlarını çözmeyi hedefliyordu.

Star Wars Battlefront II yol haritası aşağıda. Ancak şüphesiz, gözleriniz yakında oyuna giren yeni kahramanlara (ve kötülere) odaklanacak:

Star Wars Battle Front II yol haritası

Obi-Wan Kenobi eğer liderliğe sahipse iyi bir seçim, General Grievous ile birlikte ilk çıkışını"geniş ölçekli" modla yapacaktır. Ayrıca karakterler arasında öne çıkan Anakin Skywalker ve Count Dooku'ya da dikkat çekmek isterim. Her ikisi de Klon Savaşları'nın açılış savaşının gerçekleştiği yeni gezegen Geonosis'in yanı sıra, kış için planlanan karakterler.

Ancak tüm bunlardan önce, Star Wars Battlefront II Ağustos ayında yeni ifadelere ve zafer pozlarına kavuşacak. Ayrıca, Temmuz ayında Hero Showdown şeklinde yeni bir mod alacak. Dört kişiden oluşan iki takım, gökyüzüne hakim olmak için kahraman gemileriyle buluşacak.