Sıra tabanlı strateji oyunu For the King 2019'da gelecek!

Sıra tabanlı strateji oyunu For the King 2019'da gelecek!
Curve Digital RPG türündeki yeni oyunu For the King'in Nisan ayında Erken erişimden'den çıkacağını ve 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformlarına yayınlanacağını duyurdu. Oyun şu anda Steam'de erken erişimde...

Curve Digital RPG türündeki yeni oyunu For the King'in Nisan ayında Erken erişimden'den çıkacağını ve 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformlarına yayınlanacağını duyurdu. Oyun şu anda Steam'de erken erişimde ancak konsol sürümleri çıkmadan önce yapılması gereken çok şey var.

2015 yılında oyun endüstrisinin tecrübeli çalışanları tarafından kurulan IronOak Games'e göre For the King strateji ve JRPG savaşı gibi bileşenleri tek bir oyunda birleştiren bir yapım. Oyun Fahrul krallığında geçiyor ve oyuncuların dünyayı kurtarmak için keşfetmeleri ve savaşmaları gerekiyor.

For the King Hakkında

Kral öldü, bilinmeyen bir saldırgan tarafından öldürüldü. Şimdilerde bir zamanların barışçıl krallığı Fahrul kargaşa içinde.

Kraliçe, vatandaşlarına yükselmek ve yaklaşmakta olan azap gelgitini engellemeye yardım etmek için umutsuz bir savunma ortaya koydu. Partinizle, tek oyuncu, yerel veya çevrimiçi kooperatif modda yola çıkın. Partinizle ayrılın veya korumak için bir arada kalmayı seçin. İyi bir strateji yaşam ile ölüm arasındaki fark anlamına gelebilir.

For the King, strateji, JRPG ve Roguelike türlerinin zorlu bir karışımı. Her yeni oyun farklı haritalar, görevler ve etkinliklerle eşsizdir. Acımasız elementleri cesurlaştırın, kötü yaratıklarla savaşın, denizlere açılın ve karanlık yeryüzünü araştırın. Seyahat etmeden önce hiçbiri yok. Kaos'a son verecek kişi siz misiniz?

Hızlı tempolu ve acımasız sıra tabanlı savaşlarda saldırılar ve özel yetenekler için benzersiz bir slot sistemi kullanarak parti olarak savaşın ve ölün. Yaralarınızı ve hastalıklarınızı iyileştirmek için şifalı otlar bulun ve toplayın. Güvenli bir kamp kurun ya da gecenin karanlığıyla gelen dehşeti cesaretlendirin.

Hatırla maceracı, bunu zenginlik ya da şöhret için değil, köyünüz için, ülkeniz için yapın, Kral için!