Bazı Rockstar ve 2K oyunları dijital mağazalardan kaldırıldı

Bazı Rockstar ve 2K oyunları dijital mağazalardan kaldırıldı
Oyunlar da yaşlanır ve lisansları geçerliliğini yitirir. Bu da sessizce kaybolan oyunlara yol açar ve bazen dijital pazarlardan kaldırılırlar. Muhtemelen zaman ve sözleşme şartlarına kurban giden Rockstar Games'in oyunu 'Midnight...

Oyunlar da yaşlanır ve lisansları geçerliliğini yitirir. Bu da sessizce kaybolan oyunlara yol açar ve bazen dijital pazarlardan kaldırılırlar. Muhtemelen zaman ve sözleşme şartlarına kurban giden Rockstar Games'in oyunu 'Midnight Club: Los Angeles' ve eski

NBA 2K

oyunlarına da böyle oldu.

Rockstar ve 2K'nın eski oyunları sessizce kaldırıldı

Yayıncılar duyurmadıkça oyunların kaldırılmasının ne zaman gerçekleştiğini söylemek zor. Ancak kaldırılan oyunların listesini tutan bazı sitelerden öğrenebiliyoruz. Ekim ayında kaldırılan oyunlar arasında: NBA 2K15, NBA 2K16, NBA 2K17: The Prelude ve Midnight Club: Los Angeles var. PlayStation Store'da da bu oyunları aradığınızda satın almak için uygun olmadıklarını göreceksiniz.

Rockstar Games'in oyununun kaldırılması şaşırtıcı olsa da, Midnight Club: Los Angeles'ta resmi lisanslı araçlar ve müzikler yer alıyor. Bu tür bir durum oyunlar için, özellikle önceki nesil konsol oyuncuları için kaçınılmaz bir ceza.

Her zamanki gibi Midnight Club: Los Angeles için dijital lisansa sahipseniz, endişelenecek bir durum yok. Oyunu indirip oynayabilirsiniz. Diğer oyuncuların kullanılmış fiziksel kopya bulması gerekecek. Rockstar ve 2K, Take-Two'nun alt şirketleri ve bu tarz problemlerin iki şirkete de yansıması tesadüf değil.