Rocket League'de 2XP etkinliği başladı

Rocket League'de 2XP etkinliği başladı
Rocket League geliştiricisi Psyonix, her zaman olduğu gibi popüler araba futbolu oyununu güncel tutmak için sıkı çalışıyor. Sadık topluluğu ayakta tutan en önemli nedenlerden biri de bu. Rocket League resmi sitesindenormal ve rekabetçi...

Rocket League geliştiricisi Psyonix, her zaman olduğu gibi popüler araba futbolu oyununu güncel tutmak için sıkı çalışıyor. Sadık topluluğu ayakta tutan en önemli nedenlerden biri de bu. Rocket League resmi sitesindenormal ve rekabetçi modlarda iki kat deneyim kazanmanızı sağlayacak 2XP etkinliği duyuruldu.

2XP etkinliği şu anda oyunda mevcut ve 31 Aralık Pazartesi TSİ 21.00'da sona erecek. Hem normal hem de rekabetçi modlarda, "+100% özel etkinlik" etiketli bir oyun listesi olacak ve oyuncular daha fazla kazanmak ve ilerlemek için fırsat yakalayacaklar. 2XP hafta sonun etkinliğinde etkinleştirilmiş Kasalar veya Boyalı eşyalar için çift ganimet şansına sahip olmayacağınızı unutmayın.

Rocket League başarı grafiğini yükseltmeye devam ediyor. Ayrıca, en son The Game Awards 2018'de McLaren 570S DLC'si açıklanmıştı ve oyunun lisanslı araç koleksiyonuna yenisi eklenmişti.