Resident Evil Village İçin Yeni Fragman Yolda

Resident Evil Village İçin Yeni Fragman Yolda
Resident Evil Village, geçtiğimiz ay gerçekleştirilen PlayStation 5 etkinliğinin gözde oyunlarından biriydi. Etkinlik sırasında oyunda yer alacak karakterlerden, oynanış görüntülerine kadar kapsamlı bir duyuru fragmanı gösterilmişti....

Resident Evil Village, geçtiğimiz ay gerçekleştirilen PlayStation 5 etkinliğinin gözde oyunlarından biriydi. Etkinlik sırasında oyunda yer alacak karakterlerden, oynanış görüntülerine kadar kapsamlı bir duyuru fragmanı gösterilmişti. Görünüşe göre Capcom, popüler korku serisinin bir sonraki oyunu için yeni bir fragman yayınlamaya hazırlanıyor.

Resident Evil 7'nin devam oyunu olarak gelecek Village, korkunç atmosferi, yeni karakterleri ve kökeni belli olmayan mutasyona uğramış kurt adam benzeri düşmanlarıyla serinin ikinci birinci şahıs oyunu olacak. Resident Evil Village, selefine kıyasla çok daha karmaşık ve gizemli bir hikaye sunacak gibi görünüyor.

Resident Evil Village'ın yeni fragmanı önümüzdeki ay gelebilir

Capcom'un korku serisinden güvenilir sızıntılarıyla bilinen AestheticGamer, Village duyurulmadan önce oyun ve hikayesi hakkında bazı ayrıntıları sızdırmıştı. Kullanıcı şimdi de Resident Evil Village'ın yeni fragmanının önümüzdeki ay yayınlanacağını öne sürüyor.

Resident Evil Village'ın resmi web sitesi de oyun hakkındaki bir sonraki güncellemenin Ağustos 2020'de sunulacağını gösteriyor. Capcom'un ilk yeni nesil oyunu olan Village; Devil May Cry 5 ve Resident Evil remake versiyonlarında kullanılan RE Engine'in geliştirilmiş bir versiyonuyla üretiliyor.

Resident Evil Village

Resident Evil Village'ın geçmişteki kabuslarından kurtularak huzurlu bir hayat sürdüren Ethan Winters ve eşi Mia'nın macerasını konu alacak. İkili, tam yeni bir hayata başlamak üzereyken bir kez daha korkunç bir trajediyle karşı karşıya kalacaklar. Serinin baş kahramanlarından Chris Redfield da yeni oyunda geri dönecek. Geliştiricilere göre Chris, Ethan'ın Resident Evil Village'da karşılaşacağı sorunların arkasındaki ana neden olacak.

Üç yıldan uzun süredir geliştirme aşamasında olan Resident Evil Village, önümüzdeki yıl PlayStation 5, Xbox Series X ve PC için piyasaya sürülecek.