Capcom, Resident Evil Village demosu için geri bildirim topluyor

Capcom, Resident Evil Village demosu için geri bildirim topluyor
Capcom, geçtiğimiz ay Sony'nin PS5 etkinliği sırasında uzun süredir söylentilere konu olan Resident Evil Village'ı duyurdu. Serinin yeni oyunu beklenenin aksine Resident Evil 8 ismiyle gelmedi. Yine de Capcom, hayranların oyunun ismi...

Capcom, geçtiğimiz ay Sony'nin PS5 etkinliği sırasında uzun süredir söylentilere konu olan Resident Evil Village'ı duyurdu. Serinin yeni oyunu beklenenin aksine Resident Evil 8 ismiyle gelmedi. Yine de Capcom, hayranların oyunun ismi hakkındaki düşüncelerini merak ediyor.

Resident Evil resmi Twitter hesabı, Resident Evil Village için bir anket yayınladı. Anket oyunun adı, teması ve seriye uyumluluğuyla ilgili sorular sorarken, Village isminin topluluk tarafından nasıl karşılandığına dair geri bildirim almayı hedefliyor. Tüm bunların yanı sıra oyunu satın almayı düşünenlerin bir demo sürümü isteyip istemediğini de soruyor.

Capcom, Resident Evil Village için de demo sürümü yayınlayabilir

Resident Evil Village, Capcom

Anketin bir bölümü yalnızca Resident Evil Village'ın ismine ayrılmış. Bu özel kısım katılımcılara ismin uygun olup olmadığını ve Village'ın korku temasını yansıtan bir oyun olup olmadığını soruyor. Bazı sorular da oyuncu beklentilerine odaklanıyor. Katılımcılara yeni düşmanlar, geri dönen düşmanlar, bulmaca çözme ve yeni bir hikaye gibi seçenekler veriliyor.

Anketin bir diğer sayfasında, hayranların Resident Evil Village'ı satın almaya yönelik yatkınlığıyla ilgili sorular var. Sorulardan birinde katılımcılara yayınlanması halinde oyunun demosunu oynama olasılıkları soruluyor. Capcom Resident Evil oyunları için çoğu zaman bir demo sürümü çıkarıyor. RE7 için "Beginning Hour" adlı bir demo yayınlanmıştı. Yine RE2 ve RE3'ün remake sürümleri için de ücretsiz demolar yayınladı. Yayıncı muhtemelen RE Village'ta da benzer bir yol izleyebilir.

Capcom'un Resident Evil Village anketi için yaptığı paylaşım:

Yeni Resident Evil oyunu 2021'de PS5, Xbox Series X ve PC'ye gelecek. Resident Evil Village'ın RE Engine ile yapılan en uzun oyun olması bekleniyor.