Red Dead Online'ın yeni güncellemesi büyük yeniliklerle gelecek!

Red Dead Online'ın yeni güncellemesi büyük yeniliklerle gelecek!
Rockstar Games gelecek hafta Red Dead Online için pek çok yeni özellik sunacak büyük güncellemesini yayınlayacak. Oyuncular Serbest Dolaşım etkinliklerinden yeni yarışlara, Showdown Modlarından yeni silahlara, ekstra kıyafetlere,...

Rockstar Games gelecek hafta Red Dead Online için pek çok yeni özellik sunacak büyük güncellemesini yayınlayacak. Oyuncular Serbest Dolaşım etkinliklerinden yeni yarışlara, Showdown Modlarından yeni silahlara, ekstra kıyafetlere, daha fazla ifadeye, çeşitli dengeleyici değişikliklere ve iyileştirmelere kadar birçok yenilikle karşılaşacaklar.

Öncelikle Fool's Gold Free Roam Etkinliği Red Dead Online'a dahil edilecek. Bu mod geleneksel modda oyuncular Altın Zırh kazanmak için birbirleriyle mücadele edecek. Zırh kazanmanız halinde diğer oyuncular peşinize düşeceği için dikkatli olmalısınız. Güncelleme ayrıca türlere ayrılan yeni balıkçılık zorlukları da içerecek. Kazanmak için en büyük balığı yakalamalısınız.

Red Dead Online'a 3 yeni Showdown Modu dahil edilecek ve burada çantaları ele geçirip teslim etmek için diğer oyuncularla karşı karşıya geleceksiniz. Ayrıca Rockstar, Up in Smoke, Spoils of War ve Plunder için yakında daha fazla güncelleme geleceğini ekledi. Ayrıca Target Races moduyla at sırtında hedefleri vurmanızı gerektiren yeni yarışlar da olacak.

Red Dead Online çift namlulu av tüfeği

Yeni silahları dört gözle bekleyenlerdenseniz Red Dead Online güncellemesi; her ikisi de Wheeler & Rawson Cataloge'da ve yerel Gunsmith'lerde bulunabilecek yüksek kapasiteli Evans Repeater tüfeğine ve yeni bir çift namlulu av tüfeğine erişebileceksiniz.

Ek olarak Diamondback Hat'ten Rutledge Vest'e yeni kıyafetler, yeni ceketler, botlar ve şapkalar geliyor. Daha fazla bilgi edinmek için Catalog'a göz atın. Ayrıca alay ve tebrik de dahil olmak üzere yeni İfadeler oyunda olacak.

PlayStation 4 kullanıcıları Open Target Races ve Jawbone Knife'a erken erişebilecekler. Ayrıca üç yeni İfade ve giyim seçeneği de olacak. Rockstar 26 Şubat 2019 tarihinde yapılacak Red Dead Online güncellemesinin yayınlanmasıyla %20'lik bir XP artışı verileceğini de açıkladı.

Güncellemeyle ilgili ayrıntılı bilgiye Red Dead Redemption 2 resmi sitesinden erişebilirsiniz. Rockstar Games'in Red Dead Online'a getireceği tüm ücretsiz içeriklerden yararlanmak için önümüzdeki hafta yayınlanacak güncellemeyi kaçırmayın.