Rainbow Six Siege'de ücretsiz hafta sonu başladı!

Rainbow Six Siege'de ücretsiz hafta sonu başladı!
Rainbox Six Siege yakında Burnt Horizon Operasyonu olarak bilinen 4. Yıl içeriğiyle 2019'un ilk sezon güncellemesini sunmaya hazırlanıyor. Ubisoft oyunu denemek isteyenler için PS4, Xbox One ve PC'de ücretsiz hafta sonu düzenliyor.Rainbow...

Rainbox Six Siege yakında Burnt Horizon Operasyonu olarak bilinen 4. Yıl içeriğiyle 2019'un ilk sezon güncellemesini sunmaya hazırlanıyor. Ubisoft oyunu denemek isteyenler için PS4, Xbox One ve PC'de ücretsiz hafta sonu düzenliyor.

Rainbow Six Siege'in ücretsiz hafta sonu tüm platformlarda başladı ve PC oyuncuları için 17 Şubat TSİ 23.00'da sona erecek. Konsol tarafında PlayStation 4 oyuncuları 18 Şubat TSİ 16.00'a kadar, XBox One oyuncuları 18 Şubat TSİ 23.00'a kadar ücretsiz oynayabilecekler.

Ücretsiz hafta sonuna katılmak isteyen oyuncular Rainbow Six Siege'i Xbox Store, PlayStation Store veya Uplay'den indirerek oynayabilirler. Katılımcılar etkinlik boyunca tüm haritalara ve modlara erişebilecekler. Tam oyuna sahip olmanıza ya da ücretsiz hafta sonu katılımcısı olmanıza bakılmaksızın çok oyunculu modlarda arkadaşlarınızla bir araya gelmeniz mümkün.

Ücretsiz hafta sonu boyunca yapacağınız ilerlemeler, tam oyunu satın almanız durumunda aktarılabilecek. Ubisoft, Rainbow Six Siege sürümlerinde tüm platformlarda sınırlı bir süre için %60'a varan indirim olacağını belirtti.

Oyunun Başlangıç Sürümü daha sonra Standart Sürüm'le değiştirildi ve tüm modlara ve haritalara erişim sağlıyor. Deluxe Edition, birinci yıldaki tüm 8 operatörü beraberinde getiriyor ve Gold Edition Rainbow Six Siege'in yaklaşmakta olan 4. Yıl içeriğine erişim geçişi sunuyor. Son olarak Ultimate Edition yukarıdakilerin hepsini içeriyor ve aynı zamanda ana oyunda olanlar da dahil olmak üzere toplam 44 Operatörün yanı sıra 1. ve 3. Yıllar arasında tanıtılan 24 Operatörün her birine erişim hakkı veriyor.

Rainbow Six Siege'in Avustralya temalı 4. Yıl 1. Sezon güncellemesi Burnt Horizon Operasyonu; yeni Outback haritası, Gridlock ve Mozzie adlı iki yeni SASR Operatörü ve daha fazlasıyla yakında PS4, Xbox One ve PC'de yayınlanacak.

Rainbow Six Siege'in ücretsiz hafta sonu hakkında tüm detaylara oyunun resmi sitesinden erişebilirsiniz.