PUBG, Sanhok Temalı Bir Hikaye Videosu Yayınladı

PUBG, Sanhok Temalı Bir Hikaye Videosu Yayınladı
PlayerUnknown's Battlegrounds, battle royale türünde öne çıkan oyunlardan biri. Oyun çıktığı günden beri daha rekabetçi hale geldi ve düzenli olarak yeni içeriklerle güncellendi. PUBG, zaman zaman oyuncuların dünyayı daha yakından...

PlayerUnknown's Battlegrounds, battle royale türünde öne çıkan oyunlardan biri. Oyun çıktığı günden beri daha rekabetçi hale geldi ve düzenli olarak yeni içeriklerle güncellendi. PUBG, zaman zaman oyuncuların dünyayı daha yakından tanımasına yardımcı olmak için sinematik ve anlatı içerikli videolar da paylaşıyor.

Call of Duty: Warzone, Fortnite ve Apex Legends gibi oyunlar son zamanlarda PUBG'yi gölgede bıraktı ve battle royale formülünü benzersiz bir şekilde ele aldı. Yayınlanan 7 dakikalık yeni video, PUBG deneyiminin ilgi çekici bir hikayeyle kimlik kazanacağına işaret ediyor. Fortnite ise PUBG'den farklı olarak oyunu doğrudan hikayeyle değil, rekor kıran sezonluk etkinliklerle destekliyor.

PUBG'den Sanhok temalı hikaye videosu

PUBG, Sanhok 4

Video, bir PUBG çalışanının bakış açısından ele alınıyor ve bir hard diskten kurtarıldığı belirtilen görüntüleri içeriyor. Battle royale arenasındaki oyuncular gerçek ve maçlar Açlık Oyunları gibi bir felsefeye bağlanıyor. Sanhok haritasında mücadele eden takımlara bahis oynanıyor ve PUBG çalışanları, canlı yayını korumaya çalışıyor. Ardından mücadele eden takımlardan biri, takip sistemlerini atlatarak çalışanlardan birini bulup öldürüyor. Ardından kanlı maçların arkasındaki isim, Sanhok 4 adını verdiği kayıp 4. takımın bulunmasını istiyor.

Yeni hikaye videosu 8. Sezon'da gelmesi planlanan yenilenen Sanhok haritasına bağlanacak gibi görünüyor. Yeni sezonun duyurulmasıyla birlikte oyunun satışları arttı ve yeni bir hikaye daha fazla oyuncuyu oyuna çekebilir. PUBG'nin başarılı bir oyun olduğuna şüphe yok, ancak bu yeni hikaye bileşenleri başarısını korumaya ve kitlesini artırmaya yardımcı olabilir.

Yenilenen Sanhok haritasına gelen değişikliklerine tamamına buradan ulaşabilirsiniz. Oyunun son dönemde gözden düşen küçük haritası, neredeyse tamamen değiştirildi ve daha ilgi çekici bir hale getirildi. Heyecanla beklenen 8. Sezon yarın yayınlanacak.

PUBG'nin yeni hikaye videosu: