Predator: Hunting Grounds, Gamescom 2019'da gösterilecek

Predator: Hunting Grounds, Gamescom 2019'da gösterilecek
Predator: Hunting Grounds, PlayStation State of Play yayını sırasında duyurulduktan sonra takipçiler oyundan görüntülerin ne zaman geleceğini merak ediyordu. O zamandan bu yana pek bir şey gösterilmedi ancak Geoff Keighley Gamescom...

Predator: Hunting Grounds, PlayStation State of Play yayını sırasında duyurulduktan sonra takipçiler oyundan görüntülerin ne zaman geleceğini merak ediyordu. O zamandan bu yana pek bir şey gösterilmedi ancak Geoff Keighley Gamescom 2019: Açılış Gecesi Canlı Yayını'nda merakın giderileceğini açıkladı. Evet! Oyunun gösterimi 19 Ağustos Pazartesi günü saat TSİ 21.00'da gerçekleşecek.

Illfonic'in en son projesi Predator: Hunting Grounds asimetrik çok oyunculu aksiyon sunacak. Tıpkı Dying Light ve Friday the 13th gibi. Oyuncular seçkin bir askeri ekibin üyesi veya Predator olarak oynayacaklar. Hangi tarafta olduğunuza bağlı olarak kazanmanıza yardımcı olacak belirli yetenek ve araçlara sahip olacaksınız. Oyun için henüz net bir çıkış tarihi duyurulmamış olmasına rağmen 2020'de çıkması planlanıyor. Belki de Gamescom sırasında yeni Predator oyununun geleceği tarih de netleşir.

Yapılan tanıtımlara bakılırsa Predator: Hunting Grounds tek oyunculu bir hikaye içermeyecek gibi görünmüyor. Günümüzde çok oyunculu oyunların yükselişiyle bazı şirketlerin tek oyunculu maceralardan uzak durması şaşırtıcı değil. Bu elbette hikaye modlarını hala severek oynayan büyük bir kitleyi hayal kırıklığına uğratıyor.

Diğer yandan ortaya çıkan bilgilere ve sızıntılara göre Predator: Hunting Grounds ikonik avcıyı konu alan tek oyun olmayacak. Hunting Grounds'un ortaya çıkmasından kısa bir süre sonra Predator VR'a ait olduğu düşünülen bir kupa listesi keşfedildi ve tamamen ayrı bir oyununun varlığına işaret ediyor. Ancak VR oyunu kupa listesi sızdırılmasına rağmen henüz resmi olarak açıklanmadı.

Predator: Hunting Grounds hakkında fikirlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz. Sizce de asimetrik çok oyunculu modası sevilen avcı için harika bir seçenek değil mi?