PlayStation: Oyuncuların Seçimi Eylül 2018 anketi başladı

PlayStation: Oyuncuların Seçimi Eylül 2018 anketi başladı
Oyuncuların Seçimi anketi için oylama süreci, 2018 Eylül ayında çıkan en iyi oyun için PlayStation Blog'da başladı. PlayStation artık her ayın sonunda, o ay yayınlanan en iyi yeni oyun için oy kullanabileceğiniz bir anket açacak....

Oyuncuların Seçimi anketi için oylama süreci, 2018 Eylül ayında çıkan en iyi oyun için PlayStation Blog'da başladı. PlayStation artık her ayın sonunda, o ay yayınlanan en iyi yeni oyun için oy kullanabileceğiniz bir anket açacak. Kısa bir süre sonra anketler kapatılacak ve kazanan ilan edilecek. PlayStation Store, yıl boyunca en iyi Oyuncuların Seçimi kazananlarını da sergileyecek.

Eylül ayı her yıl olduğu gibi yoğundu ve birbirinden iddialı oyunlar yayınlandı. Adaylar arasından Marvel's Spider-Man güçlü bir yapım, ancak diğer oyunların şansı olmayacağı anlamına gelmiyor. Sony'ye göre, remaster'lar ve yeniden yayınlanan oyunlar ankete katılmaya hak kazanmayacak. Ancak Shadow of the Colossus ve Crash Bandicoot N. Sane Trilogy gibi daha büyük ölçekli yenilenmeler katılabilecek. Playstation Blog ve Playstation Store editöryal ekipleri, oyuncuların oylarını izleyecek ve kazanan oyunu daha sonraki bir tarihte açıklayacak.

PlayStation Blog Eylül 2018 'Oyuncuların Seçimi' adayları:

Ankete PlayStation Blog sayfasından katılabilirsiniz. Sizin Eylül ayı favoriniz hangisi? Yorumlarda belirtebilirsiniz.