Overwatch Uprising etkinliği geri dönüyor!

Overwatch Uprising etkinliği geri dönüyor!
Overwatch sezonluk etkinliği Uprising 10 Nisan Salı günü geri dönecek. Blizzard, aşağıdaki tanıtımı içeren bir gönderide haberleri paylaştı:Initiating archive declassification…Mission files unlock: April 10.RETWEET to confirm....

Overwatch sezonluk etkinliği Uprising 10 Nisan Salı günü geri dönecek. Blizzard, aşağıdaki tanıtımı içeren bir gönderide haberleri paylaştı:

Uprising etkinliği, oyunculara Overwatch'ın geçmişindeki önemli bir anı yeniden yaşatmak ve oyunun farklı kahraman gruplarının arkasındaki hikayelere katılmak için zamanı geri alıyor. Kilidini açmak için geçmişe ait eşyaları içeren 100'den fazla eşya kutusu öğesi olacak ve oyuncular, Tracer'ın etkinlikteki ilk görevine katılabilecekler.

Geçtiğimiz yıl 11 Nisan ile 1 Mayıs arasında gerçekleşen Uprising etkinliğinde, oyuncular bazı Overwatch ajanlarının rolünde oynadı. Null Sector isimli omnic grup tarafından King's Row'da yayılan isyanı durdurdular.

Bu haftanın başlarında Blizzard, Kasım ayında Güney Kaliforniya'da finallere çıkma umuduyla dünyanın dört bir yanından gelen en iyi Overwatch oyuncularının yarışacağı Overwatch Dünya Kupası 2018'i duyurdu.