Overwatch'ın Ücretsiz Hafta Sonu etkinliğine hazır olun!

Overwatch'ın Ücretsiz Hafta Sonu etkinliğine hazır olun!
Blizzard, 16-19 Şubat tarihleri arasında PlayStation 4 Xbox One ya da PC platformlarında Overwatch Ücretsiz Hafta Sonu etkinliği düzenleyeceğini açıkladı. Şimdiye kadar Overwatch kahramanlarından biri olarak dünyayı kurtarma...
Blizzard

, 16-19 Şubat tarihleri arasında PlayStation 4 Xbox One ya da PC platformlarında Overwatch Ücretsiz Hafta Sonu etkinliği düzenleyeceğini açıkladı. Şimdiye kadar Overwatch kahramanlarından biri olarak dünyayı kurtarma fırsatınız olmadıysa, şanslısınız.

Overwatch Ücretsiz Hafta Sonu neler sunuyor?

Bu hafta sonu Overwatch'ın tam kadro 26 kahramanı ve 16 haritasının yanı sıra Quick Play, Custom Games ve Arcade de dahil olmak üzere çeşitli modları oynamaya hazır olacak. Oyuncular ayrıca seviye atlayabilecek, eşya kutuları kazanabilecek ve çeşitli özelleştirme seçeneklerini açabilecekler. Ayrıca ücretsiz hafta sonu boyunca kazanılan ilerlemeler (kademe artışları ve tüm kozmetikler de dahil), oyunu satın almaya karar verirseniz kaldığınız yerden devam edecek. Sadece aynı hesabı kullandığınızdan emin olun.

Şu sıralar Overwatch'ta Lunar New Year etkinliği Year of the Dog devam ediyor. Yani yeni etkinlik kostümlerini, ifadeleri, spreyleri ve diğer kozmetikleri kazanma şansınız olacak.

Overwatch ücretsiz hafta sonu etkinliği 16 Şubat TSİ 22.00'da (19:00 GMT, 11:00 PST, 17 Şubat 3:00 CST) başlayacak ve 20 Şubat TSİ 10.59'da sona erecek.