Overwatch Lunar New Year etkinliği için tanıtımlara başladı

Overwatch Lunar New Year etkinliği için tanıtımlara başladı
Overwatch, oyundaki bir sonraki etkinlik olan 2019'un Çin Yeni Yılı'nı (Lunar New Year) tanıtmaya başladı. Yıllık etkinlik Çin kültürüne odaklanıyor ve genellikle Çin tarihi figürlerine veya folkloruna dayanan yeni kostümler...

Overwatch, oyundaki bir sonraki etkinlik olan 2019'un Çin Yeni Yılı'nı (Lunar New Year) tanıtmaya başladı. Yıllık etkinlik Çin kültürüne odaklanıyor ve genellikle Çin tarihi figürlerine veya folkloruna dayanan yeni kostümler sunuyor. Blizzard, Reaper, Hanzo ve Reinhardt'ın yeni görünümleriyle, Domuz Yılı için ilk üç kostümünü açıkladı.

Overwatch'ın yeni kostümleri resmi Twitter hesabında yayınlandı. Reaper, Lü Bu Reaper olarak yeni bir görünüm kazanıyor. Hanzo, Huang Zhong Hanzo olarak uzun sakalıyla gelecek. Son olarak, Reinhardt kaskını çıkarıp, daha geleneksel bir şekilde karşımıza çıkacak. Üçü de Han hanedanlığı döneminde yaşayan generallerden modellendi.

Domuz Yılı (Year of the Pig) 24 Ocak'ta başlayacak ve 8 Şubat'a kadar sürecek. Yeni kostümler Twitter ve Facebook üzerinden günlük olarak tanıtılıyor. Önümüzdeki birkaç gün daha kostüm ortaya tanıtımlar devam edecektir. Kostüm alması muhtemel kahramanlar son Lunar New Year etkinliğinden sonra gelen Brigitte, Wrecking Ball ve Ashe olabilir.

Geçen yılın Lunar New Year etkinliği yeni kostümlerin ve bayrak kapma modunun ilk kez tanıtıldığı Köpek Yılı'ydı. Oyunun son yıllık Kış Harikalar Diyarı etkinliği Ana'ya odaklandı ve karakter için ücretsiz kostüm sundu. İşte Overwatch'ın yeni Ay Yılı etkinliği kostümleri: