Monster Hunter World'ü ücretsiz deneme fırsatını kaçırmayın

Monster Hunter World'ü ücretsiz deneme fırsatını kaçırmayın
Monster Hunter World Eylül ayında gelecek büyük Iceborne genişlemesine hazırlanıyor ve henüz avcı olmadıysanız, şimdi tam zamanı! Capcom geçtiğimiz yıl yayınlanan ve oldukça popüler olan oyunu için ücretsiz deneme süreci...

Monster Hunter World Eylül ayında gelecek büyük Iceborne genişlemesine hazırlanıyor ve henüz avcı olmadıysanız, şimdi tam zamanı! Capcom geçtiğimiz yıl yayınlanan ve oldukça popüler olan oyunu için ücretsiz deneme süreci sunuyor.

Monster Hunter World ücretsiz denemesi sadece PlayStation 4 kullanıcıları için başladı ve 20 Mayıs'a kadar devam edecek. Oyuncular Deneme boyunca oyuncular maceraya atılarak kendi avcılarını, Palico'larını yaratabilecek ve bazı canavarları avlamak için görevlere başlayabilecekler. Deneme oyuncuların dünyada bolca zaman geçirebilecekleri Hunter Rank 4'teki Tobi-Kadachi Hedefi'nin tamamlanmasına kadar sürüyor. Yeni oyuncular şu an Monster Hunter World'de gerçekleşen Spring Blossom Festival'ine katılabilirler.

Tabii ki ücretsiz etkinlikteki asıl amaç Monster Hunter World'ü yeni kitlelere ulaştırmak. Oyunu satın almayı düşünen oyuncular için tüm ilerlemenin ana oyuna aktarılabileceğini belirtelim. Ayrıca PlayStation Store mağazasında indirime girdi ve 219 TL yerine 84 TL'ye satılıyor.

Monster Hunter World geçtiğimiz sene yayınlandı ve Capcom oyunu düzenli olarak güncellemeye devam ediyor. Şirketin şimdiye kadarki en çok satan oyunu haline geldiği düşünüldüğünde kesinlikle şaşırtıcı değil. Yeni hikaye içeriği, yeni bir harita ve heyecan verici yeni canavarlarla gelecek Iceborne genişlemesi 6 Eylül'de yayınlanacak. Monster Hunter World: Iceborne 189 TL'den ön siparişe açıldı ve oyuncuların ana oyuna da sahip olmalarını gerektiriyor. Ön sipariş verenler Yukumo Katmanlı Zırh Setini ve PlayStation 4 temaları elde edecekler.

Monster Hunter World şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında mevcut. Ücretsiz deneme yalnızca PlayStation 4 kullanıcıları için erişilebilir.