Monster Hunter: World, 2018'in en iyi Steam çıkışını yaptı!

Monster Hunter: World, 2018'in en iyi Steam çıkışını yaptı!
Monster Hunter: World dün PC platformuna çıkış yaptı ve bu seneki en büyük Steam lansmanını yaptı. Ayrıca eş zamanlı oyuncu sayısında en büyük Japon oyunu olmayı başardı.Monster Hunter: World, Steam'deki ilk gününde...

Monster Hunter: World dün PC platformuna çıkış yaptı ve bu seneki en büyük Steam lansmanını yaptı. Ayrıca eş zamanlı oyuncu sayısında en büyük Japon oyunu olmayı başardı.

Monster Hunter: World, Steam'deki ilk gününde rekor kırdı

SteamCharts, Monster Hunter: World'ün sadece 24 saat içinde Steam'deki eş zamanlı oyuncu sayısının 240,901 ile zirve yaptığını bildirdi. Bu, 2018 yılı için Steam'deki en yüksek rakam ve tüm zamanların en iyi yedinci performansı.

Monster Hunter World

Eş zamanlı Steam oyuncuları için Japon oyunları arasında önceki rekorun sahibi 129,831 ile Dark Souls 3'tü.

Cyberpunk'ın PC lansmanından bir gün önce Capcom'un hisseleri 3.000 ile açılmış ve şirket 27 Mart 2000'den bu yana açılışta ilk kez bu rakamı yakaladı.

Monster Hunter: World konsol sürümü, Capcom tarihinin en hızlı satan oyunu oldu. Oyun PS4 ve Xbox One lansmanından sonraki üç gün içinde 5 milyon kopya sattı ve geçen ayın sonunda Capcom, fiziksel ve dijital satışların 8.3 milyona ulaştığını açıkladı.