Modern Warfare geliştiricileri battle royale hakkında konuştu

Modern Warfare geliştiricileri battle royale hakkında konuştu
Ekim ayında çıkacak Call of Duty: Modern Warfare muhtemelen battle royale modu içermeyecek. Geliştiriciler Joe Cecot ve Taylor Kurosaki son yıllarda PUBG ve Fortnite tarafından popüler hale getirilen oyun türünün Modern Warfare'e...

Ekim ayında çıkacak Call of Duty: Modern Warfare muhtemelen battle royale modu içermeyecek. Geliştiriciler Joe Cecot ve Taylor Kurosaki son yıllarda PUBG ve Fortnite tarafından popüler hale getirilen oyun türünün Modern Warfare'e gelme olasılığını konuştular ve görünüşe göre battle royale serinin yeni oyunda yer almayacak.

Cecot: "Buna cevabımız: Battle royale'i seviyoruz." dedi. Infinity Ward Modern Warfare için battle royale modu planlamadığını belirtmişti. Ancak bu, Modern Warfare'in büyük çaplı savaşlara sahip olmayacağı anlamına gelmiyor. Yeni Ground War modu 64 oyuncuya kadar destekleyecek ve taşıtları da içeriyor. Ayrıca geliştirici Ground War için 100'den fazla oyuncuyu destekleme olasığını da konuşmuştu.

Kurosaki ise Call of Duty: Modern Warfare'in zaten çok yoğun bir paket olduğunu söyledi: "Hikaye modu, çok oyunculu, Spec Ops - battle royale kutuya sığmayacak! Daha ne istiyorsunuz?!"

Cecot geçtiğimiz ay IGN'e verdiği röportajda da battle royale modunu düşünmediklerini açıklamıştı. Yine oyunun sanat yönetmeni Joel Emslie: "Bekleyip göreceğiz." demiş, ancak ihtimalin düşük olduğunu belirtmişti. Ayrıca Modern Warfare'de birçok yeni çok oyunculu modun bulunduğunu da belirtmişti. Geçtiğimiz yıl çıkan Call of Duty: Black Ops 4, Blackout adlı kendi battle royale moduyla gelmişti.

Call of Duty: Modern Warfare 25 Ekim'de PS4, Xbox One ve PC için gelecek. Çok oyunculu beta bu ay düzenlenecek ve takipçiler oyunu daha detaylı deneyimleme şansı yakalayacaklar.

Kaynak: Gamespot