MediEvil gelişim aşamasını tamamladı ve altın oldu

MediEvil gelişim aşamasını tamamladı ve altın oldu
MediEvil hayranları için sevindirici haber geldi. Yenilenen PlayStation klasiği MediEvil altın oldu ve bu da oyunun basım ve sertifikalandırma için hazır olduğu anlamına geliyor.MediEvil'in yeni yapımı 1998 yılının Ekim ayında...

MediEvil hayranları için sevindirici haber geldi. Yenilenen PlayStation klasiği MediEvil altın oldu ve bu da oyunun basım ve sertifikalandırma için hazır olduğu anlamına geliyor.

MediEvil'in yeni yapımı 1998 yılının Ekim ayında piyasaya sürülen PlayStation oyununun PS4 için tamamen yenilenmiş sürümü. Tıpkı geçtiğimiz yıl gelen Crash Bandicoot N. Sane Trilogy veya Spyro Reignited Trilogy gibi. MediEvil, Tim Burton filmlerini andıran sanat tarzıyla aksiyon-macera oyunu ve platform bölümlerinin yanı sıra keşif ve bulmaca çözme mekanikleri de var.

Yenilenen sürümün geliştiricisi Other Ocean oyunun yazılı olduğu diskin görüntüsünü Twitter hesabından paylaşarak geliştirme sürecinin tamamlandığını duyurdu. Bu aynı zamanda MediEvil'in lansman programına hazır olduğu anlamına geliyor:

Hikaye kötü bir büyücünün güçlü bir orduyu uyandırmak için büyü yapmasıyla canlanan ölümsüz kahraman Sir Daniel Fortesque'yi konu alıyor. Sir Daniel'in görevi ülkeyi ordudan kurtarmak ve kötü büyücünün daha fazla zarar vermesini durdurmak. Yeni MediEvil'deki en büyük gelişmelerden biri de 4K olarak yenilenen görseller. Aydınlatmalar parçacık efektleri ve diğer görsel gelişmelerle birlikte geliştirildi. Buna ek olarak elbette oynanışta da iyileştirmeler uygulandı. Eğer remake yeterince başarılı olursa 2000 yılında yine PlayStation için piyasaya sürülen MediEvil 2'nin dönüşünü de görebiliriz.

MediEvil yenilenen sürümüyle 25 Ekim'de PS4'e gelecek. Ayrıca oyun PlayStation Store'da 189 TL'den ön siparişe açıldı.