Marvel's Spider-Man: Game of the Year Edition bugün çıktı!

Marvel's Spider-Man: Game of the Year Edition bugün çıktı!
Insomniac Games'in popüler süper kahraman oyunu, Marvel's Spider-Man: Game of the Year Edition ile geri döndü. Yılın oyunu sürümü geçtiğimiz yıl yayınlanan tam oyunu ve The City That Never Sleeps DLC eklentisini içeriyor.Marvel's...

Insomniac Games'in popüler süper kahraman oyunu, Marvel's Spider-Man: Game of the Year Edition ile geri döndü. Yılın oyunu sürümü geçtiğimiz yıl yayınlanan tam oyunu ve The City That Never Sleeps DLC eklentisini içeriyor.

Marvel's Spider-Man: Game of the Year Edition 309 TL'den satışa sunuldu ve artık PlayStation Store'dan satın alabilirsiniz. The City That Never Sleeps lansmandan bir buçuk ay sonra yayınlanan ve belirli aralıklarla gelen 3 bölümden oluşan bir genişleme ve oyuna sahip olanlar için şu anda 89 TL'ye satılıyor. Ayrıca bölümler ayrı olarak her biri 36 TL fiyat etiketiyle sunuluyor. Yılın Oyunu Sürümü şimdiye kadar yayınlanan tüm içeriği bir araya getiriyor. Marvel's Spider-Man'in tek başına 469 TL olduğu düşünülürse oldukça karlı bir anlaşma denebilir.

PlayStation 4'e özel olan Marvel's Spider-Man 3 bölümlük genişlemeyle yeni görevler ve zorluklar aldı. Ayrıca oyuna 9 yeni Spidey kostümü dahil oldu. İşte GOTY sürümüne özel olarak yayınlanan yeni fragman:

Sony Worldwide Studios geçtiğimiz hafta büyük bir sürprizle karşımıza çıkarak Insomniac Games'i satın aldığını açıklamıştı. Stüdyo daha önce Spyro the Dragon, Ratchet & Clank, Resistance gibi oyunlarda Sony ile birlikte çalışmıştı. Ancak Insomniac Games'in başyapıtı Marvel's Spider-Man çıktığı günden itibaren satış listelerinde başı çekti ve büyük başarı yakaladı.

Insomniac'ın satın alınmasının ardından açıklanan rakamlara göre Marvel's Spider-Man dünya çapında 13.2 milyonun üzerinde sattı.