Man of Medan satışlarıyla EMEAA bölgesinde zirveye yerleşti

Man of Medan satışlarıyla EMEAA bölgesinde zirveye yerleşti
The Dark Pictures Anthology: Man of Medan geçtiğimiz hafta Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya (EMEAA) bölgelerindeki fiziksel ve dijital satışlarda GTA V, Control ve Astral Chain gibi iddialı rakiplerini geride bırakarak zirveye yerleşti.Until...

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan geçtiğimiz hafta Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya (EMEAA) bölgelerindeki fiziksel ve dijital satışlarda GTA V, Control ve Astral Chain gibi iddialı rakiplerini geride bırakarak zirveye yerleşti.

Until Dawn'ın geliştiricisi Supermassive Games, The Dark Pictures Anthology'nin bir parçası olarak ilk oyunu Man of Medan dahil toplam 8 bağımsız korku oyunu yayınlamayı planlıyor. Man of Medan oyuncular tarafından olumlu karşılandı ve eleştirel olarak beğeni toplayarak şaşırtıcı bir performans sergiledi.

Diğer yandan Astral Chain ve Control genel olarak listelerde iyi sonuç aldı. PlatinumGames'in oyunu Astral Chain 3. sıraya yerleşirken, Remedy'nin yeni oyunu Control 4. sırada yer aldı. FlatOut'un varisi Wreckfest ise konsollara gelmesiyle ilk beşe girdi.

Rockstar Games'in efsanevi oyunu GTA V lansmanın ardından geçen yaklaşık 6 yılın ardından satış listelerini domine etmeye devam ediyor. GTA V Ağustos ayında Avrupa'da PlayStation Store'un en çok indirilen oyunu olmayı başardı.

İşte EMEAA bölgesinde 25 Ağustos'ta sona eren hafta boyunca en çok satan oyunlar (dijital ve fiziksel satışlar):

  1. The Dark Pictures: Man of Medan
  2. Grand Theft Auto V
  3. Astral Chain
  4. Control
  5. Wreckfest
  6. Super Mario Maker 2
  7. Crash Team Racing Nitro-Fueled
  8. Marvel’s Spider-Man
  9. Mario Kart 8 Deluxe
  10. FIFA 19

The Dark Pictures: Man of Medan'ı nasıl buldunuz? Sizce korku teması ve seçim tabanlı oynanışı başarılı mı? Yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: gamesindustry.biz