Hyper Scape, Türkçe dil desteğiyle yayınlandı

Hyper Scape, Türkçe dil desteğiyle yayınlandı
Ubisoft'un yeni fütüristik battle royale oyunu Hyper Scape, bugün PS4, Xbox One ve PC için yayınlandı. Oynaması ücretsiz battle royale, beta sürecinin ardından dünya çapında piyasaya sürüldü ve oyuncuları Neo Arcadia'nın kentsel...

Ubisoft'un yeni fütüristik battle royale oyunu Hyper Scape, bugün PS4, Xbox One ve PC için yayınlandı. Oynaması ücretsiz battle royale, beta sürecinin ardından dünya çapında piyasaya sürüldü ve oyuncuları Neo Arcadia'nın kentsel manzarasında mücadeleye davet ediyor. Geliştirici, Hyper Scape'in artık Türkçe dil desteğiyle oynanabileceğini açıkladı.

Hyper Scape, 100 katılımcının bir sonraki global süper star olmak için birinci şahıs nişancı perspektifindeki savaşlarda yer aldığı, hızlı tempolu bir oyun. Oynaması ücretsiz olan battle royale oyunu kentsel bir haritada fütüristik bir deneyim sunuyor.

Hyper Scape, Türkçe dil desteğiyle geldi

Hyper Scape, Türkçe dil desteği

Ubisoft Türkiye Twitter hesabı, Hyper Scape'i bugün gerçekleşecen lansmanla Türkçe menüler ve alt yazılarla oynayabileceğimizi duyurdu. Ülkemizdeki oyuncular, battle royale oyununu Türkçe olarak daha anlaşılır şekilde deneyimleyebilecek.

Hyper Scape'in The Fist Principle olarak adlandırılan 1. Sezonu da lansmanla birlikte başladı. Oyunun ilk sezonu Dragonfly adlı yeni bir orta menzilli silah ve oyuncuları tuzağa düşüren Magnet hack ile birlikte geldi. Lansman itibarıyla toplam 11 silah ve 11 hack oyuncuları bekliyor. Ayrıca Battle Pass ile kilidini açabileceğiniz yeni kişiselleştirme öğeleri de sunuluyor. Sezonu boyunca özel kozmetik eşyaların kilidini açabileceğiniz 100 seviye olacak.

Hyper Scape'i artık Türkçe dil desteğiyle PlayStation 4, Xbox One ve Uplay aracılığıyla PC platformlarında ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Battle royale türünün yeni gözdesi, açık beta süresince hilecilerin odağındaydı, ancak Ubisoft, 10.000'den fazla hesabı banladığını ve hilecilerle savaşını sürdüreceğini açıklamıştı.