Hyper Scape'in açık beta süreci PC için başladı

Hyper Scape'in açık beta süreci PC için başladı
Ubisoft'un battle royale türündeki yeni oyunu Hyper Scape'in açık beta sürümü PC için yayınlandı. Ubisoft, dün gerçekleştirdiği canlı yayını sırasında oyunun açık beta sürecine girdiği oynanış videosuyla birlikte duyurdu.Hyper...

Ubisoft'un battle royale türündeki yeni oyunu Hyper Scape'in açık beta sürümü PC için yayınlandı. Ubisoft, dün gerçekleştirdiği canlı yayını sırasında oyunun açık beta sürecine girdiği oynanış videosuyla birlikte duyurdu.

Hyper Scape için daha önce yine PC oyuncuları için kapalı beta testleri yapılmıştı. Ancak battle royale oyunu, açık beta süreciyle artık platformdaki herkes için oynanabilir oldu. Açık beta sürecine Ubisoft'un web sitesinden kayıt olarak oyunu Uplay üzerinden indirip, tek başınıza veya arkadaşlarınızla birlikte oynamaya başlayabilirsiniz.

Hyper Scape, açık beta sürecinde neler sunuyor?

Hyper Scape, Ubisoft, açık beta

Hyper Scape'i 100 oyuncunun mücadele ettiği Neo-Arcadia haritasında tek başınıza Crown Rush Solo modunda deneyebilirsiniz. Ayrıca ilk olarak kapalı beta testinde sunulan ve 3 kişilik takımlar halinde oynayabildiğiniz Crown Rush Squad modu da açık betada geri dönüş yaptı. Sınırlı süreli Hack Runner Squad ve Turbo Mode Squad modlarına da erişebiliyorsunuz.

Hyper Scape açık beta sürümü, yeni bir hack yeteneği olan Shockwave ve yeni silah Harpy'i de içeriyor. Diğer yandan daha önceki test sürecinde mevcut olan 9 silah ve 9 hack yeteneği de kullanılabiliyor. Hack yetenekleri, oyun tarzınıza göre saldırı ve savunma yetenekleri sunuyor. Bu yetenekler mayın döşeme, bir düşman arama, koruyucu duvar veya görünmezlik gibi avantajlar sağlıyor. Tüm hack yetenekleri ve silahlar, daha güçlü versiyonlarını üretmek için Füzyon mekaniği ile geliştirilebiliyor.

Hyper Scape açık beta süreci

Oyunda kazanmak için maçın sonunda ortaya çıkan Hyper Scape tacını alıp 45 saniye boyunca taşımanız veya hayatta kalan son oyuncu/takım olmanız gerekiyor. Tüm bunların yanı sıra açık beta, ek kişiselleştirme seçenekleri sunan oyun içi mağaza ve 30 kademeli ücretsiz bir Battle Pass'i de içeriyor.

Hyper Scape'in açık beta sürümüne PC platformunda katılmak için Ubisoft hesabınızla buradan kayıt yaparak Uplay üzerinden oynayabilirsiniz. Konsol oyuncuları şu anda açık beta sürecine katılamıyor. Ubisoft Forward etkinliğinde sergilenen Assassin's Creed Valhalla, Far Cry 6 ve Watch Dogs: Legion gibi diğer oyunlarla ilgili tüm detaylara buradan erişebilirsiniz.

Ubisoft, battle royale oyunu Hyper Scape, bu yaz PS4, Xbox One ve PC'ye gelecek.

Hyper Scape oynanış videosu:

Sinematik fragman: