Hitman 3 ile üçlemenin tüm oyunlarına VR desteği gelecek

Hitman 3 ile üçlemenin tüm oyunlarına VR desteği gelecek
IO Interactive, Hitman'in World of Assassination üçlemesine VR desteği ekleyeceğini duyurdu. Aslında VR desteği, Ocak 2021'de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X ve PC için piyasaya sürülmesi planlanan Hitman 3'ü içeriyor. Ancak daha...

IO Interactive, Hitman'in World of Assassination üçlemesine VR desteği ekleyeceğini duyurdu. Aslında VR desteği, Ocak 2021'de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X ve PC için piyasaya sürülmesi planlanan Hitman 3'ü içeriyor. Ancak daha önce Hitman 3'ün üçlemenin tamamını tek bir yere taşıyan konum aktarımı yoluyla önceki iki oyunu destekleyeceği açıklanmıştı.

Sony'nin dün gerçekleşen State of Play yayınında Hitman 3'ün VR desteği için kısa bir fragman gösterildi. Görüntülerde her üç oyun için de VR özelliklerinin sunulacağı doğrulandı. Serinin önceki iki oyununa sahipseniz onların görevlerini de sanal gerçeklikle oynayabileceksiniz. Hitman 3, PlayStation VR'da uyumlu çalışacak ancak başka hangi VR cihazlarının destekleneceği bilinmiyor.

Hitman 3, PlayStation 5 ve VR desteği ile suikast deneyimini geliştirecek

Hitman 3, PS5

IO Interactive, Haziran ayında Sony'nin PlayStation 5 için yaptığı Oyunun Geleceği adlı dijital etkinlikte Hitman 3'ü duyurmuştu. O zamandan beri oyun hakkında çok fazla bilgi gelmedi. Ancak stüdyo, PS5'in hızlı yükleme sürelerinin, konsolu Ajan 47'nin en yeni maceralarını oynamak için mükemmel bir yer haline getirdiğini söyledi.

Geliştirici daha önce PS5'in güçlü donanımının ve hızının Hitman 3'teki seviyelerin karmaşıklığını artıracağını belirtmişti. Yeni VR desteği, bu karmaşıklıkla başa çıkmak için daha fazla yol sunabilir ve oyunun zorlu suikast bulmacalarına yeni çözümler sağlayabilir. Sanal gerçeklik perspektifi sadece dünyaya nasıl baktığınızla ilgili olmayacak, onunla etkileşim kurma yollarınızı da değiştirecek.

Hitman 3 VR desteği

PlayStation Blog'da VR desteğinin getireceği değişim, "Hedeflerinizle yüz yüze gelecek, gözlerinin içine bakacak, kalabalığa karışacak, etrafınızdaki konuşmaları ve sohbetleri duyacak ve ellerinizi kullanarak öğelerle etkileşime gireceksiniz. Örneğin, bir tava kullanarak korumaları bayıltabilir ve kaçarken size ateşlenen herhangi bir mermiyi saptırmak için kullanabilirsiniz!" şeklinde açıklandı.

Hitman 3, Ocak 2021'de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X ve PC için piyasaya sürülecek. Hitman 3'ün VR ile oynanış görüntülerini aşağıda izleyebilirsiniz.

Hitman 3 VR fragmanı: