GTA Online ve Red Dead Online İçin Büyük Güncellemeler Yolda

GTA Online ve Red Dead Online İçin Büyük Güncellemeler Yolda
Rockstar, GTA 5 ve Red Dead Redemption 2'nin çevrimiçi modları için düzenli güncellemeler yayınlıyor. Geliştirici son olarak GTA Online ve Red Dead Online için büyük güncellemelerin yolda olduğunu duyurdu. Güncellemeler her iki...

Rockstar, GTA 5 ve Red Dead Redemption 2'nin çevrimiçi modları için düzenli güncellemeler yayınlıyor. Geliştirici son olarak GTA Online ve Red Dead Online için büyük güncellemelerin yolda olduğunu duyurdu. Güncellemeler her iki oyun için de önümüzdeki haftalarda yayınlanacak.

Red Dead Online'da 28 Temmuz Salı günü yapılacak olan güncelleme; yeni bir Outlaw Pass ile birlikte, topluluk tarafından talep edilen özellikler ve hata düzeltmelerinin yanı sıra doğal yeteneklere sahip yeni bir Rol içeren yeni bir Frontier Pursuit ekleyecek. GTA Online için gelecek yaz güncellemesi, geniş bir oyun içi etkinlik yelpazesini kapsayan içerikler vadediyor. Her iki oyun da yıl içinde daha büyük güncellemeler alacak.

Red Dead Online ve GTA Online oyuncu kitlesini genişletmek istiyor

GTA Online

Duyuru, geri bildirimlerin ışığında Red Dead Online'a yeni araçlar ekleneceğini ve GTA Online'a işlerinizi Master Control Terminal üzerinden yürütme özelliğinin geleceğini de ortaya koyuyor. Rockstar, ayrıca hilecilere ve hacker'lara karşı harekete geçtiğini belirterek, oyunculardan Red Dead Online ve GTA Online'ın raporlama araçlarını kullanmaya devam etmelerini istiyor.

Red Dead Online

GTA Online ve Red Dead Online sürekli olarak güncelleme desteği alıyor. Bu da oyunların satış rakamlarının hep en tepelerde olmasını sağlıyor. Geçen yılın Aralık ayında, oyunlar sırasıyla Diamond Casino ve Moonshiners güncellemelerini almış ve oyuncuların ilgisini çekmeyi başarmıştı. Rockstar yine büyük güncellemelerle yeni oyuncu kitlesini canlı tutmak istiyor gibi görünüyor.

Mayıs ayında gelen son raporlara göre vahşi batı macerası Red Dead Redemption 2, 31 milyon kopya satarken, GTA 5 satışları 130 milyon adede ulaştı. Oyunların başarısı çevrimiçi GTA Online ve Red Dead Online modlarına da yansıyor. Her iki oyuna da gelen güncellemelerden sizleri haberdar edeceğiz.