Godfall, State of Play'deki oynanış videosuyla göz doldurdu

Godfall, State of Play'deki oynanış videosuyla göz doldurdu
Godfall, PlayStation 5 konsolu için duyurulan ilk oyundu. Geliştirici Counterplay Games, merakla beklenen yeni oyununu yeni nesil konsolla ilgili her etkinlikte sergileniyor. Sony'nin State of Play canlı yayını da istisna olmadı. Etkinlikte...

Godfall, PlayStation 5 konsolu için duyurulan ilk oyundu. Geliştirici Counterplay Games, merakla beklenen yeni oyununu yeni nesil konsolla ilgili her etkinlikte sergileniyor. Sony'nin State of Play canlı yayını da istisna olmadı. Etkinlikte Godfall, oynanış görüntüleriyle bir kez daha karşımıza çıktı.

State of Play'in yayınında yaklaşık 10 dakika süren Godfall bölümü, gösterinin en büyük odak noktalarından biriydi. Görüntüler, oynanışa dair kapsamlı bir bakış sundu ve karakterlerin neler yapabildiğini yakından inceleme şansı verdi. Godfall ayrıca göz alıcı grafiklerinden, akıcı savaş sahnelerine kadar gerçek bir PS5 oyunu olduğunu bir kez daha gösterdi.

Godfall, PS5

Oynanış videosu, oyundaki çeşitli silahları, kullanabileceğiniz farklı yetenekleri gösterdi ve ganimet sisteminin nasıl çalışacağına dair genel bir özet verdi. Görüntüler Longsword, Dual Blades, Poelarm, Two-handed Warhammer ve Two-handed Greatsword olmak üzere 5 farklı silah sınıfına odaklandı. Oyuncular, deneyim boyunca ilerlerken, her biri birincil ve ikincil özelliklere sahip sayısız silahla karşılaşacaklar.

Godfall gösteriminde karakterlerin dövüş mekanikleri ve yetenekleri de sergilendi. Oyun akıcı ve hızlı bir mücadele sahneleri sunuyor. Oyuncuların genellikle birden fazla düşmanla karşı karşıya kalacakları düşünüldüğünde, çok da şaşırtıcı değil. Muhtemelen, oyuncular agresif bir oyunla düşmanı yakında tutan taktiklere güvenecekler. Video daha sonra oyunun boss'larından birini göstererek sona erdi.

Godfall, PS5, oynanış

Godfall'un yönetmeni Keith Lee, oyun içi satın alma sistemi olmayacağını bir kez daha yineledi. Oyunda her bir ganimet ve teçhizat oyun içi ilerleme yoluyla açılabilecek. Ayrıca, oyunun lansmanda tamamlanacağını ve ek içeriklerin piyasaya sürülmeyeceğini belirtti. Bu oyuncular için iyi haber ancak en azından genişlemelerin olması daha iyi olabilirdi.

Godfall, yılın sonuna doğru yeni nesil konsolların piyasaya sürülmesinin ardından PlayStation 5'e gelecek. PlayStation'ın State of Play canlı yayınında gösterilen tüm oyunlara ve fragmanlara buradan göz atabilirsiniz.

Godfall'un oynanış görüntüleri: