Ghost of Tsushima PS4 Dinamik Temasını Ücretsiz İndirin

Ghost of Tsushima PS4 Dinamik Temasını Ücretsiz İndirin
Sucker Punch'ın heyecanla beklenen oyunu Ghost of Tsushima, yarın PlayStation 4 oyuncularıyla buluşacak. Eğer konsolunuzun ana ekranında manzara değişikliğine ihtiyacınız varsa, lansman öncesinde Ghost of Tsushima dinamik PS4 temasını...

Sucker Punch'ın heyecanla beklenen oyunu Ghost of Tsushima, yarın PlayStation 4 oyuncularıyla buluşacak. Eğer konsolunuzun ana ekranında manzara değişikliğine ihtiyacınız varsa, lansman öncesinde Ghost of Tsushima dinamik PS4 temasını ücretsiz olarak elde edebilirsiniz.

Sony şu anda Ghost of Tsushima'ya özel dinamik PS4 temasını sundu. Tema PS4'ün arka planını, oyunun kahramanı Jin'in uzakta durduğu güzel bir görüntüyle değiştiriyor. Yapraklar rüzgarda sessizce uçuşurken, Ghost of Tsushima müziği arka planda çalıyor. Oyuna özgü bir stile sahip, almaya değer bir dinamik tema olduğu söylenebilir.

Ghost of Tsushima dinamik PS4 temasını kodla alabilirsiniz

Ghost of Tsushima PS4 dinamik teması

Ghost of Tsushima'nın bu özel dinamik teması tüm bölgeler için ücretsiz ve PSN koleksiyonunuza eklemek için yapmanız gereken tek şey bölgenize özel kodu kullanmak. PlayStation Store'da kendi bölgeniz için aşağıdaki kodlardan birini girerek temayı alabilirsiniz.

  • Amerika: 5NEC-F9N4-75M8
  • Avrupa/AU/YZ/Rusya/Orta Doğu/Afrika/Hindistan: 8T2T-CRNJ-FM72
  • Japonya: N4TK-59NH-2LH3
  • Kore: EM56-NTNC-EHX8
  • Asya: DHLN-HANF-F6LH

Sony, bu temayı daha önce kullanıcılara ücretsiz olarak vermişti. Ancak kaçıranlar yukarıdaki kodlardan bölgelerine uygun olanı kullanarak alabilir. Türkiye'den indirmek isteyenlerin PlayStation Store üzerinden Avrupa kodunu girmeleri gerekiyor.

Ghost of Tsushima yarın PlayStation 4'e özel olarak gelecek. Oyunda samuray Jin Sakai olarak Moğol istilasına karşı halkımızı korumak ve yurdumuzu geri almak için mücadele vereceğiz. Ayrıca açık dünya macerasında Tsushima'nın gizli harikalarını keşfedeceğiz.

Ghost of Tsushima PS4 teması nasıl alınır?