Ghost of Tsushima'nın PS4'teki ilk 10 gününden istatistikler

Ghost of Tsushima'nın PS4'teki ilk 10 gününden istatistikler
Ghost of Tsushima, geçtiğimiz haftalarda piyasaya sürülmesiyle birlikte büyük yankı uyandırdı. Samuray macerası, oyuncuların yoğun ilgisiyle karşılandı ve rekorlarla dolu bir başlangıç yaptı. PlayStation, Ghost of Tsushima'nın...

Ghost of Tsushima, geçtiğimiz haftalarda piyasaya sürülmesiyle birlikte büyük yankı uyandırdı. Samuray macerası, oyuncuların yoğun ilgisiyle karşılandı ve rekorlarla dolu bir başlangıç yaptı. PlayStation, Ghost of Tsushima'nın lansmandan sonraki ilk 10 gün için birbirinden etkileyici istatistikler paylaştı.

Sony, Ghost of Tsushima ilk üç gününde 2.4 milyondan fazla satarak PlayStation'ın en hızlı satan yeni markası olduğunu açıklamıştı. Samuray Jin Sakai'nin destansı yolculuğunu konu alan oyun, etkileyici dövüş mekaniklerinin yanı sıra göz alıcı dünyasıyla büyük beğeni topladı. Oyundan ilk istatistikler de bunu destekliyor.

Ghost of Tsushima'nın PS4'teki ilk 10 günü

Ghost of Tsushima, istatistikler

Ghost of Tsushima oyuncuları ilk 10 gün içinde toplam 156.4 milyon düşmanla karşı karşıya geldi ve arkalarından sinsice yaklaşmak yerine düşmanlarını gerçek bir samuray gibi karşıladı. Düşmanlarla toplamda 57.4 milyon düello yapıldı. Ayrıca 139.4 milyon düşman, Hayalet'in dehşet verici kudretinden korkarak diz çöktü.

Ghost of Tsushima, istatistikler

Ghost of Tsushima dünyasını gezmeyi seven oyuncular, at sırtında toplam 810.3 yıl harcadı. İlk 10 günde 16.2 milyon Onsen (kaplıca) ziyaret edildi ve oyuncular bu sayede Jin'in sağlığını artırdı. Ayrıca Tsushima adasının çevresindeki güzel manzaralı noktalarda 14.2 milyon korkunç haiku yazıldı ve 28.1 milyon flüt şarkısı çalındı. Jin oyunda sadece flüt çalmakla kalmıyor, bu sayede hava durumunu da değiştirebiliyor.

Ghost of Tsushima, istatistikler

Ghost of Tsushima doğayla iç içesiniz ve hayvanlarla aranızı iyi tutabilirsiniz. Oyunda toplam 8.8 milyon tilki sevilirken, 37.8 milyon Inari Türbesi ziyaret edildi. Burada birçok insanın Inari Türbesi'ni bulduktan sonra teşekkür etmek için hayvanı sevmediği ortaya çıkıyor. Ayrıca toplam 17.1 milyon bambu talimi tamamlandı ve talim başına yedi parça bambuda bu yaklaşık 120 milyon bambu parçasına tekabül ediyor. Son olarak Tsushima adasının etkileyici ortamında 15.5 milyon fotoğraf çekildi.

Rakamlar oldukça etkileyici ve oyuncuların samuray destanını ilgiyle oynadığını ortaya koyuyor. Ghost of Tsushima, yeni nesil konsollara hazırlanırken, PS4 oyuncuları için eşsiz bir macera sunuyor. Oyunun sürekli gelişen istatistiklerine ve satış rakamlarına bakılırsa, PlayStation 5 için devam oyunu gelebileceğini şimdiden söyleyebiliriz.

Ghost of Tsushima kısa süre önce yeni bir zorluk seçeneği ve oyuna birkaç değişiklik ekleyen 1.05 güncellemesini aldı. Güncelleme hakkında bilgilere buradan erişebilirsiniz.