Yeni Friday the 13th: The Game güncellemesi ile Jason daha korkutucu!

Yeni Friday the 13th: The Game güncellemesi ile Jason daha korkutucu!
Friday the 13th: The Game'in geliştiricisi IllFonic, hayranları için oyunu güncellemeye devam ediyor. Dün stüdyo,oyunun blogundabir başka güncellemeyi duyurdu. Bu kez güncelleme, stüdyoya gelen bazı şikayetlerin üzerine...

Friday the 13th: The Game'in geliştiricisi IllFonic, hayranları için oyunu güncellemeye devam ediyor. Dün stüdyo,

oyunun blogunda

bir başka güncellemeyi duyurdu. Bu kez güncelleme, stüdyoya gelen bazı şikayetlerin üzerine yayınlandı.

Stüdyoya göre, oyun için en büyük şikayetlerden biri Jason'ın yeterince korkunç olmamasıydı. Stüdyoya gönderilen videolar, Jason'ın kovalamacalarda çok yavaş olduğu ve daha hızlı olması gerektiği üzerineydi. Bunu düzeltmek için Jason karakterleri artık yalnızca daha hızlı olmayacak, aynı zamanda iki ek fırlatma bıçağı ile başlayacak. Karakter için etki açısı ve yakalama alanı da yeniden işlenmiş ve bu onu çok daha baskın bir karakter haline getiriyor.

Friday the 13th: The Game güncelleme notları:
  • Her Jason küçük bir hız artışı elde edecek. Kurbanlar için Jason'dan kaçmayı imkansız kılacak kadar hızlı değil, ancak Jason'ın daha acımasız olduğunu hissetmeleri için yeterli.
  • Her Jason, 2 ek atma bıçağı ile başlayacak.
  • Jason'ın yakalama ve tutuş alanına bakıldı ve yeniden düzenlendi. Bu, kurbanların Jason'ın parmaklarının arasından kaymasını bildiren şikayetlerin hafifletilmesine yardımcı olurken, kurbanlar için adil kapma aralığı da korunur.